Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Nehljebi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21193
Nehljebi FK GAZIJE
tr Tactiek DEDO
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.2 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Zeković onderschept slim de pass. Zeković geeft de bal voor. Benouna is nu in balbezit. Benouna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FK GAZIJE 0:1

7e minuut.
Zeković met een sublieme pass. Toskić rent richting de bal. Benouna onderschept slim de pass. Benouna schiet op doel. Alihodžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FK GAZIJE 0:2

19e minuut.
Kajgo onderschept slim de pass. Kajgo geeft een hoge lob. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FK GAZIJE 0:3

21e minuut.
Ergić geeft de bal voor. Inworp. Bulatović met een snelle inworp. Zeković geeft de bal voor. Benouna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vuličević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grbović de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ðăng Khoa. Ðăng Khoa krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Benouna schiet op doel. Toskić probeert de bal aan de voet te houden. Bulatović rent richting de bal. Bulatović geeft een hoge lob. Benouna krijgt zijn hoofd ertegen. Alihodžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Benouna rent richting de bal. Benouna geeft de bal voor. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Alihodžić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FK GAZIJE 0:4

38e minuut.
Nenadović kan de bal niet met de borst controleren. Iudicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iudicelli geeft een hoge lob. Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna draait met de bal, schiet en ... Alihodžić bokst de bal weg.

42e minuut.
Ferjančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferjančić geeft de bal voor. Toskić rent richting de bal. Benouna verovert de bal door een tackle van achteren. Benouna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Iudicelli rent richting de bal. Grbović onderschept slim de pass. Grbović probeert naar een medespeler te passen. Bulatović is nu in balbezit. Bulatović geeft de bal voor. Paal! Alihodžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ðăng Khoa kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FK GAZIJE 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 72%, FK GAZIJE 28%.
Nehljebi - FK GAZIJE 0:5

56e minuut.
Benouna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marăndici komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bulatović is nu in balbezit. Ergić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bulatović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ðăng Khoa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FK GAZIJE 0:6

66e minuut.
Ergić rent richting de bal. Ðăng Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Iudicelli rent richting de bal. Iudicelli passt de bal zonder na te denken. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici draait met de bal, schiet en ... Alihodžić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FK GAZIJE 0:7

75e minuut.
Zeković rent richting de bal. Zeković passt de bal met de wreef. Marăndici rent richting de bal. Marăndici draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Bulatović rent richting de bal. Bulatović geeft een hoge lob. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi geeft een hoge lob. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal. Alihodžić bokst de bal weg.

87e minuut.
Zeković speelt de bal door. Felföldi met een sublieme pass. Marăndici rent richting de bal. Marăndici schiet op doel. Alihodžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FK GAZIJE 0:8

90e minuut.
Bulatović verovert de bal door een tackle van achteren. Bulatović geeft een lange en hoge pass. Marăndici kopt de bal weg. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 61%, FK GAZIJE 39%.
Nehljebi - FK GAZIJE 0:8