Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Međedi94 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20775
Međedi94 Buena Vista
352 Tactiek Proba
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 59
good Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Galindo geeft een lange en hoge pass. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan geeft een lange en hoge pass. Filozof maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Buena Vista 0:1

9e minuut.
Galindo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziegler. Galindo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotyurgin met een snel genomen vrije trap. Daar is Filozof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filozof haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mirseyid geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filozof kopt de bal weg. Pohjansalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjansalo draait met de bal, schiet en ... Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ohlmeier is nu in balbezit. Pohjansalo verovert de bal door een tackle van achteren. Pohjansalo probeert naar een medespeler te passen. Filozof is nu in balbezit. Filozof haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Hyjek geeft een hoge lob. Acêncio kopt de bal weg. Ziegler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filozof rent richting de bal. Filozof schiet op doel. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pohjansalo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Buena Vista 0:2

17e minuut.
Filozof is nu in balbezit. Filozof passt de bal in één keer door. Pohjansalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Filozof kopt de bal weg. Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal in één keer door. Pohjansalo is nu in balbezit. Pohjansalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Buena Vista 0:3

29e minuut.
Klungelig pakt Džidić de bal. Džidić met een sublieme pass. Girgenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgenti draait met de bal, schiet en ... Pudar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Buena Vista 1:3

34e minuut.
Hyjek geeft een lange en hoge pass. Kotyurgin is nu in balbezit. Kotyurgin passt de bal zonder na te denken. Galindo is nu in balbezit. Galindo geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Buena Vista 1:4

35e minuut.
Pohjansalo passt de bal in één keer door. Filozof rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziegler. Ziegler krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Teräsmies geeft een lange en hoge pass. Daar is Filozof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyjek rent richting de bal. Filozof verovert de bal door een tackle van achteren. Filozof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pohjansalo is nu in balbezit. Pohjansalo met een sublieme pass. Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof haalt uit met een fantastische trap. Cvjetinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Buena Vista 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 64%, Buena Vista 36%.
Međedi94 - Buena Vista 1:5

47e minuut.
Bitić heeft problemen om de bal te vangen. Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal in één keer door. Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof schiet op doel. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ohlmeier heeft problemen om de bal te vangen. Pohjansalo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Buena Vista 1:6

48e minuut.
Džidić passt de bal met de wreef. Inworp. Aharonyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pohjansalo is nu in balbezit. Pohjansalo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Girgenti is nu in balbezit. Portales onderschept slim de pass. Portales geeft een lange en hoge pass. Hyjek geeft de bal voor. Džidić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Janduda heeft problemen om de bal te vangen. Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid speelt de bal door. Pohjansalo is nu in balbezit. Pohjansalo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Cvjetinović geeft de bal voor. Inworp. Aharonyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gray speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo speelt de bal door. Pohjansalo is nu in balbezit. Pohjansalo haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović bokst de bal weg.

64e minuut.
Galindo speelt de bal door. Filozof rent richting de bal. Filozof geeft een hoge lob. Pohjansalo rent richting de bal. Pohjansalo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Buena Vista 1:7

68e minuut.
Bitić met een sublieme pass. Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ziegler krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Merelli verovert de bal door een tackle van achteren. Merelli passt de bal zonder na te denken. Kotyurgin speelt de bal door. Filozof is nu in balbezit. Filozof schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mirseyid zal de hoekschop nemen. Filozof kopt de bal weg. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kotyurgin is nu in balbezit. Gray onderschept slim de pass. Gray met een sublieme pass. Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pudar met een harde bal richting middenveld. Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal met de wreef. Daar is Pohjansalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjansalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo passt de bal met de wreef. Pohjansalo is nu in balbezit. Pohjansalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Međedi94 - Buena Vista 1:8

85e minuut.
Galindo passt de bal zonder na te denken. Daar is Filozof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filozof speelt de bal door. Pohjansalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjansalo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Međedi94 55%, Buena Vista 45%.
Međedi94 - Buena Vista 1:8