Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: fk mercedes Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17934
fk. derby New Fiorentina
benc Tactiek 5 3 2
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Vujisić geeft een lange en hoge pass. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić passt de bal met de wreef. Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc haalt uit met een fantastische trap. Konvalina bokst de bal weg.

15e minuut.
Dobrilă rent richting de bal. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Vujisić begaat een overtreding. Vujisić krijgt een gele kaart. Frąszczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nizzola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salamander maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Vervoort kopt de bal weg. Evenepoel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salamander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - New Fiorentina 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Virkkinen de bal. Szulc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Virkkinen. Virkkinen krijgt een gele kaart. Szulc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rejchrt neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Djak speelt de bal door. Szulc is nu in balbezit. Vervoort begaat een overtreding. Szulc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szulc wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vervoort bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzola speelt de bal door. Salamander is nu in balbezit. Salamander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Salamander rent richting de bal. Rejchrt verovert de bal door een tackle van achteren. Rejchrt met een sublieme pass. Klungelig pakt Szulc de bal. Szulc draait met de bal, schiet en ... Konvalina bokst de bal weg.

25e minuut.
Rejchrt met een sublieme pass. Szulc is nu in balbezit. Szulc passt de bal met de wreef. Djak bereikt de bal nog maar net als eerste. Djak schiet op doel. Konvalina bokst de bal weg.

27e minuut.
Woodson geeft de bal voor. Djak is nu in balbezit. Dawidziuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dawidziuk krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rejchrt neemt vlug de vrije trap. Szulc rent richting de bal. Woodson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Woodson krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lekić rent richting de bal. Kurz rent richting de bal. Szulc onderschept slim de pass. Szulc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lekić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vervoort raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stănică komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Stojanović kopt de bal weg. Evenepoel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salamander rent richting de bal. Salamander haalt uit met een fantastische trap. Cvetković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - New Fiorentina 2:0

45e minuut.
Rejchrt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szulc kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurz de bal. Lekić is nu in balbezit. Lekić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 67%, New Fiorentina 33%.
fk. derby - New Fiorentina 2:0

48e minuut.
Nizzola geeft een lange en hoge pass. Virkkinen heeft problemen om de bal te vangen. Szulc rent richting de bal. Szulc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - New Fiorentina 2:1

51e minuut.
Konvalina met een harde bal richting middenveld. Frąszczak kopt de bal weg. Daar is Marquès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamander is nu in balbezit. Salamander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Szulc heeft problemen om de bal te vangen. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc verovert de bal door een tackle van achteren. Szulc haalt uit met een fantastische trap. Konvalina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk. derby - New Fiorentina 2:2

64e minuut.
Rejchrt is nu in balbezit. Rejchrt geeft een hoge lob. Lekić kopt de bal weg. Szulc is nu in balbezit. Szulc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Nizzola is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rejchrt neemt de hoekschop. Szulc springt en kopt de bal. Konvalina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - New Fiorentina 2:3

74e minuut.
Djak rent richting de bal. Inworp. Djak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amca geeft een hoge lob. Lekić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Marquès rent richting de bal. Nizzola onderschept slim de pass. Amca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nizzola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nizzola komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujisić passt de bal met de wreef. Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Harabagiu kopt de bal weg. Inworp. Djak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amca geeft een hoge lob. Szulc maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 71%, New Fiorentina 29%.
fk. derby - New Fiorentina 2:3