Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: fk celik Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17499
fk celik F.C.WEST HAM UNITED
gradjanski Tactiek provjera!!
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 52.4
good Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen good


1e minuut.
Kurtanović speelt de bal door. Klungelig pakt Gaviria Trujillo de bal. Drljo onderschept slim de pass. Nespoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nespoli draait met de bal, schiet en ... Stręt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Gaviria Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik speelt de bal door. Nespoli rent richting de bal. Nespoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 0:1

10e minuut.
Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik geeft de bal voor. Nespoli rent richting de bal. Gaviria Trujillo is nu in balbezit. Gaviria Trujillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Drljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljo geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurtanović neemt de hoekschop. Gaviria Trujillo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Daar is Nespoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik speelt de bal door. Gaviria Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Gaviria Trujillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 0:2

21e minuut.
Grlić geeft de bal voor. Kurtanović kopt de bal weg. Abbey probeert de bal met de borst te controleren. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Nespoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nespoli passt de bal zonder na te denken. Gaviria Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria Trujillo schiet op doel. Stręt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 0:3

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerveja met de inworp. Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik geeft een lange en hoge pass. Gaviria Trujillo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gaviria Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skulić onderschept slim de pass. Nespoli rent richting de bal. Nespoli schiet op doel. Stręt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 0:4

35e minuut.
Jędrysik kopt de bal weg. Daar is Nespoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drljo begaat een overtreding. Drljo krijgt een gele kaart. Nespoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurtanović met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 0:5

35e minuut.
Grlić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šagovnović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šagovnović met een sublieme pass. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:5

37e minuut.
Jędrysik passt de bal met de wreef. Abbey probeert naar een medespeler te passen. Cerveja bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveja geeft een hoge lob. Nespoli krijgt zijn hoofd ertegen. Stręt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nespoli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 59%, F.C.WEST HAM UNITED 41%.
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:6

47e minuut.
Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Jędrysik met een sublieme pass. Gaviria Trujillo is nu in balbezit. Gaviria Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Stręt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:7

51e minuut.
Cerveja verovert de bal door een tackle van achteren. Cerveja passt de bal zonder na te denken. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli draait met de bal, schiet en ... Stręt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:8

54e minuut.
Pisco speelt de bal door. Abbey heeft problemen om de bal te vangen. Abbey probeert naar een medespeler te passen. Gaviria Trujillo is nu in balbezit. Gaviria Trujillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Jędrysik passt de bal in één keer door. Nespoli is nu in balbezit. Skulić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skulić krijgt een gele kaart. Nespoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nespoli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Stręt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:9

57e minuut.
Sivč speelt de bal door. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić passt de bal met de wreef. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jędrysik kopt de bal weg. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli heeft problemen om de bal te vangen. Nespoli draait met de bal, schiet en ... Stręt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:10

67e minuut.
Daar is Migić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migić passt de bal zonder na te denken. Dujsić probeert naar een medespeler te passen. Cerveja is nu in balbezit. Cerveja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:11

72e minuut.
Klungelig pakt Abbey de bal. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik met een sublieme pass. Nespoli rent richting de bal. Nespoli haalt uit met een fantastische trap. Stręt bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Larrazabal geeft de bal voor. Kurtanović kopt de bal weg. Drljo is nu in balbezit. Nespoli onderschept slim de pass. Nespoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mistrić speelt de bal door. Kurtanović geeft een hoge lob. Gaviria Trujillo rent richting de bal. Gaviria Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Stręt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:12

78e minuut.
Jędrysik probeert naar een medespeler te passen. Cerveja bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveja speelt de bal door. Nespoli rent richting de bal. Nespoli schiet op doel. Stręt bokst de bal weg.

86e minuut.
Nespoli is nu in balbezit. Nespoli passt de bal zonder na te denken. Gaviria Trujillo is nu in balbezit. Gaviria Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Stręt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:13

87e minuut.
Nespoli onderschept slim de pass. Jędrysik rent richting de bal. Gaviria Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria Trujillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:14

90e minuut.
Sivč verovert de bal door een tackle van achteren. Sivč speelt de bal door. Drljo rent richting de bal. Nespoli onderschept slim de pass. Nespoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk celik 55%, F.C.WEST HAM UNITED 45%.
fk celik - F.C.WEST HAM UNITED 1:15