Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: FC EXIT Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11562
FC EXIT NK Tropico
grmi Tactiek novaaaaa
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 60.2
adequate Schieten formidable
weak Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Świrski met een snelle inworp. Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud met een sublieme pass. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Bermejo heeft problemen om de bal te vangen. Petlarov rent richting de bal. Bermejo onderschept slim de pass. Bermejo schiet op doel. Osmajić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Selenić is nu in balbezit. Krivošija onderschept slim de pass. Viruez rent richting de bal. Viruez geeft een hoge lob. Bermejo krijgt zijn hoofd ertegen. Osmajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Świrski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viruez bereikt de bal nog maar net als eerste. Viruez speelt de bal door. Sejud is nu in balbezit. Sejud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rnišić met een harde bal richting middenveld. Gysels kopt de bal weg. Daar is Kaloštro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Gysels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viruez met een sublieme pass. Świrski speelt de bal door. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. Osmajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tokarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarski draait met de bal, schiet en ... Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Świrski speelt de bal door. Sejud heeft problemen om de bal te vangen. Sejud geeft een hoge lob. Bermejo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EXIT - NK Tropico 0:1

12e minuut.
Świrski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rnišić de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tokarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bermejo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Świrski passt de bal in één keer door. Daar is Sejud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sejud speelt de bal door. Bermejo rent richting de bal. Bermejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC EXIT - NK Tropico 0:2

17e minuut.
Bukejlović kopt de bal weg. Kaloštro heeft problemen om de bal te vangen. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EXIT - NK Tropico 0:3

17e minuut.
Świrski met een snelle inworp. Viruez probeert naar een medespeler te passen. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Osmajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EXIT - NK Tropico 0:4

21e minuut.
Tokarski speelt de bal door. Klungelig pakt Bermejo de bal. Kaloštro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo onderschept slim de pass. Bermejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sejud probeert naar een medespeler te passen. Viruez is nu in balbezit. Viruez met een sublieme pass. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Debogović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bermejo de bal. Bermejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sejud verovert de bal door een tackle van achteren. Sejud met een sublieme pass. Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski geeft een hoge lob. Bermejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bermejo kopt de bal weg. Świrski is nu in balbezit. Świrski geeft een hoge lob. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. Osmajić bokst de bal weg.

29e minuut.
Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viruez verovert de bal door een tackle van achteren. Viruez speelt de bal door. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo schiet op doel. Osmajić bokst de bal weg. Tokarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Świrski onderschept slim de pass. Świrski geeft een lange en hoge pass. Bermejo kopt de bal weg. Bermejo rent richting de bal. Bermejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vešović passt de bal in één keer door. Bermejo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rnišić. Bermejo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gysels neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Świrski passt de bal in één keer door. Viruez bereikt de bal nog maar net als eerste. Viruez probeert naar een medespeler te passen. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Debogović de bal. Vešović rent richting de bal. Vešović geeft de bal voor. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. Osmajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Tokarski geeft de bal voor. Kaloštro heeft problemen om de bal te vangen. Viruez probeert naar een medespeler te passen. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Osmajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EXIT 85%, NK Tropico 15%.
FC EXIT - NK Tropico 0:4

46e minuut.
Sejud passt de bal met de wreef. Viruez met een sublieme pass. Tokarski speelt de bal door. Bermejo rent richting de bal. Bermejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EXIT - NK Tropico 0:5

51e minuut.
Gysels kopt de bal weg. Daar is Bukejlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukejlović geeft de bal voor. Bermejo rent richting de bal. Bermejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sejud is nu in balbezit. Sejud passt de bal zonder na te denken. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Osmajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EXIT - NK Tropico 0:6

57e minuut.
Osmajić trapt de bal weg van het doel. Gysels rent richting de bal. Gysels geeft een lange en hoge pass. Tokarski is nu in balbezit. Tokarski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Kaloštro kopt de bal weg. Świrski rent richting de bal. Świrski probeert naar een medespeler te passen. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo schiet op doel. Osmajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Viruez rent richting de bal. Viruez passt de bal met de wreef. Świrski probeert naar een medespeler te passen. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Osmajić niet meer kan verder spelen. Sejdinović komt het veld opgelopen. Sejdinović trapt de bal weg. Daar is Manjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viruez met een sublieme pass. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC EXIT - NK Tropico 0:7

67e minuut.
Gysels passt de bal in één keer door. Viruez met een sublieme pass. Tokarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarski geeft de bal voor. Bermejo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sejdinović met een sublieme pass. Gysels geeft een lange en hoge pass. Bermejo kan de bal niet met de borst controleren. Bermejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnišić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bermejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bermejo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sejdinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EXIT - NK Tropico 0:8

72e minuut.
Bermejo rent richting de bal. Viruez is nu in balbezit. Świrski is nu in balbezit. Świrski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Świrski rent richting de bal. Świrski met een sublieme pass. Klungelig pakt Bermejo de bal. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Sejdinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Sejud probeert naar een medespeler te passen. Gysels bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysels passt de bal zonder na te denken. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo draait met de bal, schiet en ... Sejdinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bermejo de bal. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. Rnišić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tokarski zal de hoekschop nemen. Viruez rent richting de bal. Viruez passt de bal in één keer door. Sejud heeft problemen om de bal te vangen. Gysels geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gutfeld onderschept slim de pass. Gutfeld geeft een hoge lob. Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski geeft een lange en hoge pass. Tokarski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Krivošija geeft de bal voor. Bermejo kopt de bal weg. Świrski rent richting de bal. Świrski draait met de bal, schiet en ... Sejdinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EXIT - NK Tropico 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EXIT 83%, NK Tropico 17%.
FC EXIT - NK Tropico 0:9