Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Arena Maximir
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 40995
nk opća opasnost Zelenilo
nova23 Tactiek c-cup-w
54% Balbezit 46%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 62.6
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Lalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilu probeert naar een medespeler te passen. Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapisoda draait met de bal, schiet en ... Tokoly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Zelenilo 0:1

9e minuut.
Mumić controleert de bal met de borst. Mumić met een sublieme pass. Kapisoda is nu in balbezit. Kapisoda haalt uit met een fantastische trap. Kane Sy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Čečur verovert de bal door een tackle van achteren. Čečur speelt de bal door. Nilu is nu in balbezit. Nilu geeft een hoge lob. Mumić maakt een snoekduik en kopt de bal. Tokoly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kane Sy geeft de bal voor. Inworp. Čečur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lalović geeft de bal voor. Mumić krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

18e minuut.
Nilu geeft een lange en hoge pass. Collado met een sublieme pass. Kapisoda rent richting de bal. Mumić is nu in balbezit. Mumić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Zelenilo 0:2

21e minuut.
Kane Sy rent richting de bal. Mumić verovert de bal door een tackle van achteren. Kapisoda is nu in balbezit. Kapisoda schiet op doel. Tokoly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Zelenilo 0:3

28e minuut.
Lalović rent richting de bal. Kapisoda is nu in balbezit. Lalović speelt de bal door. Mumić is nu in balbezit. Mumić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy geeft de bal voor. Čečur geeft een lange en hoge pass. Mumić springt en kopt de bal. Tokoly bokst de bal weg.

35e minuut.
Čečur geeft de bal voor. Nilu heeft problemen om de bal te vangen. Nilu probeert naar een medespeler te passen. Kapisoda is nu in balbezit. Kapisoda geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Tokoly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 68%, Zelenilo 32%.
nk opća opasnost - Zelenilo 0:3

48e minuut.
Lalović geeft een hoge lob. Mumić is nu in balbezit. Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapisoda draait met de bal, schiet en ... Tokoly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Zelenilo 0:4

50e minuut.
Kapisoda rent richting de bal. Beirens rent richting de bal. Beirens passt de bal zonder na te denken. Kapisoda is nu in balbezit. Kapisoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tomrecaj geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Trujillo de bal onder controle te krijgen. Kapisoda rent richting de bal. Mumić rent richting de bal. Mumić draait met de bal, schiet en ... Tokoly bokst de bal weg.

60e minuut.
Kravić geeft een hoge lob. Kane Sy kan de bal niet met de borst controleren. Mumić rent richting de bal. Mumić haalt uit met een fantastische trap. Tokoly maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Penezić met een sublieme pass. Tomrecaj speelt de bal door. Mumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumić draait met de bal, schiet en ... Tokoly probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Zelenilo 0:5

74e minuut.
Kravić geeft de bal voor. Chiva kopt de bal weg. Collado probeert naar een medespeler te passen. Braham bereikt de bal nog maar net als eerste. Braham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Trogrlić verovert de bal door een tackle van achteren. Trogrlić speelt de bal door. Mumić is nu in balbezit. Mumić schiet op doel. Tokoly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Zelenilo 0:6

78e minuut.
Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumić onderschept slim de pass. Collado begaat een overtreding. Collado krijgt een gele kaart. Mumić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mumić kan niet meer verder spelen. Stefanowski komt het veld opgelopen. Đikov met een snel genomen vrije trap. Tokoly probeert naar een medespeler te passen. Đikov kopt de bal weg. Čečur controleert de bal met de borst. Čečur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Botes passt de bal zonder na te denken. Lalović probeert naar een medespeler te passen. Čečur probeert naar een medespeler te passen. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tomrecaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomrecaj probeert naar een medespeler te passen. Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapisoda schiet op doel. Tokoly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nk opća opasnost - Zelenilo 0:7

88e minuut.
Čečur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gascоigne komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk opća opasnost 67%, Zelenilo 33%.
nk opća opasnost - Zelenilo 0:7