Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Luka 6 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
Luka 6 Hukan FC
Normal Tactiek finale kupa
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 54.7
poor Schieten outstanding
poor Passen excellent
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Lodyga rent richting de bal. Lodyga passt de bal zonder na te denken. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia draait met de bal, schiet en ... Kahrović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:1

3e minuut.
Hrabia rent richting de bal. Lodyga is nu in balbezit. Hrabia is nu in balbezit. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:2

3e minuut.
Huseinagić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodyga onderschept slim de pass. Lodyga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Despaigne verovert de bal door een tackle van achteren. Steinitz is nu in balbezit. Steinitz passt de bal met de wreef. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga schiet op doel. Kahrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Husita rent richting de bal. Husita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:3

6e minuut.
Steinitz passt de bal in één keer door. Corrales rent richting de bal. Corrales geeft een hoge lob. Lodyga rent richting de bal. Lodyga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:4

8e minuut.
Šekularac is nu in balbezit. Lodyga rent richting de bal. Lodyga met een sublieme pass. Hrabia rent richting de bal. Hrabia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:5

12e minuut.
Resković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita met een sublieme pass. Lodyga rent richting de bal. Lodyga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Steinitz kopt de bal weg. Lodyga rent richting de bal. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita haalt uit met een fantastische trap. Kahrović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:6

15e minuut.
Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia passt de bal in één keer door. Lodyga rent richting de bal. Lodyga draait met de bal, schiet en ... Kahrović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:7

16e minuut.
Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin geeft een lange en hoge pass. Andrade met een sublieme pass. Lodyga rent richting de bal. Lodyga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales speelt de bal door. Steinitz speelt de bal door. Hrabia rent richting de bal. Hrabia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:8

24e minuut.
Andrade met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Prelo de bal onder controle te krijgen. Lodyga rent richting de bal. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:9

26e minuut.
Šekularac is nu in balbezit. Husita onderschept slim de pass. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita haalt uit met een fantastische trap. Kahrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Chiquinho geeft een lange en hoge pass. Slamnik kopt de bal weg. Andrović probeert de bal aan de voet te houden. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Corrales neemt de hoekschop. Kahrović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Šekularac is nu in balbezit. Corrales onderschept slim de pass. Corrales probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lodyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodyga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Andrade kopt de bal weg. Klungelig pakt Hrabia de bal. Slamnik is nu in balbezit. Hrabia verovert de bal door een tackle van achteren. Hrabia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Prelo heeft problemen om de bal te vangen. Prelo speelt de bal door. Šekularac rent richting de bal. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tieles geeft de bal voor. Husita rent richting de bal. Husita geeft de bal voor. Lodyga maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Slamnik de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Prelo kopt de bal weg. Chiquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquinho geeft de bal voor. Hrabia rent richting de bal. Hrabia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Prelo kopt de bal weg. Lodyga rent richting de bal. Lodyga passt de bal met de wreef. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:10

45e minuut.
Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga is nu in balbezit. Hrabia is nu in balbezit. Hrabia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka 6 86%, Hukan FC 14%.
Luka 6 - Hukan FC 0:11

46e minuut.
Corrales geeft de bal voor. Kahrović speelt de bal door. Andrade speelt de bal door. Klungelig pakt Lodyga de bal. Lodyga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Garašanin probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kokić de bal onder controle te krijgen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft de bal voor. Husita springt en kopt de bal. Kahrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Slamnik is nu in balbezit. Lodyga verovert de bal door een tackle van achteren. Husita is nu in balbezit. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:12

51e minuut.
Husita geeft een hoge lob. Slamnik heeft problemen om de bal te vangen. Hrabia rent richting de bal. Hrabia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:13

52e minuut.
Steinitz is nu in balbezit. Steinitz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lodyga de bal. Hrabia is nu in balbezit. Hrabia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andrade zal de hoekschop nemen. Husita krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:14

53e minuut.
Klungelig pakt Huseinagić de bal. Lodyga is nu in balbezit. Husita is nu in balbezit. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Andrade rent richting de bal. Andrade passt de bal zonder na te denken. Hrabia rent richting de bal. Hrabia haalt uit met een fantastische trap. Kahrović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:15

57e minuut.
Andrović rent richting de bal. Steinitz onderschept slim de pass. Steinitz passt de bal zonder na te denken. Daar is Lodyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodyga draait met de bal, schiet en ... Kahrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hrabia onderschept slim de pass. Hrabia passt de bal met de wreef. Husita rent richting de bal. Husita haalt uit met een fantastische trap. Kahrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:16

61e minuut.
Steinitz met een sublieme pass. Lodyga rent richting de bal. Husita rent richting de bal. Husita haalt uit met een fantastische trap. Kahrović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:17

63e minuut.
Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia rent richting de bal. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia schiet op doel. Kahrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:18

64e minuut.
Andrade geeft de bal voor. Daar is Husita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Resković rent richting de bal. Husita verovert de bal door een tackle van achteren. Husita schiet op doel. De bal raakt de paal. Kahrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lodyga rent richting de bal. Lodyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:19

66e minuut.
Hazan is nu in balbezit. Steinitz verovert de bal door een tackle van achteren. Steinitz passt de bal in één keer door. Lodyga rent richting de bal. Lodyga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrabia is nu in balbezit. Hrabia schiet op doel. Kahrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:20

68e minuut.
Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales passt de bal in één keer door. Lodyga rent richting de bal. Husita is nu in balbezit. Husita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Resković rent richting de bal. Resković passt de bal met de wreef. Andrović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:21

71e minuut.
Steinitz passt de bal zonder na te denken. Corrales is nu in balbezit. Corrales geeft de bal voor. Husita rent richting de bal. Husita haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:22

72e minuut.
Husita onderschept slim de pass. Husita speelt de bal door. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga draait met de bal, schiet en ... Kahrović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:23

74e minuut.
Steinitz passt de bal in één keer door. Hrabia heeft problemen om de bal te vangen. Andrade rent richting de bal. Hrabia is nu in balbezit. Hrabia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:24

76e minuut.
Hrabia passt de bal met de wreef. Corrales speelt de bal door. Lodyga probeert naar een medespeler te passen. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tieles speelt de bal door. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales geeft de bal voor. Hrabia controleert de bal met de borst. Hrabia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Steinitz verovert de bal door een tackle van achteren. Steinitz probeert naar een medespeler te passen. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga haalt uit met een fantastische trap. Kahrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Slamnik de bal. Kahrović bokst de bal weg.

81e minuut.
Andrade speelt de bal door. Corrales heeft problemen om de bal te vangen. Steinitz met een sublieme pass. Husita is nu in balbezit. Husita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Corrales de bal onder controle te krijgen. Corrales geeft een hoge lob. Slamnik rent richting de bal. Hrabia verovert de bal door een tackle van achteren. Hrabia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:25

84e minuut.
Klungelig pakt Hazan de bal. Husita is nu in balbezit. Resković rent richting de bal. Corrales onderschept slim de pass. Corrales geeft de bal voor. Kahrović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - Hukan FC 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka 6 88%, Hukan FC 12%.
Luka 6 - Hukan FC 0:26