Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Export Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21291
Export Bosniacum Lilium F.C.
5-2-1-2 Tactiek Dum dum
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
43.1 gemiddelde waardering 59.9
zwak Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terza de bal. Piecuch is nu in balbezit. Piecuch haalt uit met een fantastische trap. Talić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Export - Bosniacum Lilium F.C. 0:1

10e minuut.
Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Pawlusiak is nu in balbezit. Terza rent richting de bal. Pawlusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlusiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pupačić rent richting de bal. Tordai verovert de bal door een tackle van achteren. Tordai geeft een lange en hoge pass. Piecuch is nu in balbezit. Piecuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk passt de bal in één keer door. Pawlusiak is nu in balbezit. Pawlusiak haalt uit met een fantastische trap. Talić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Export - Bosniacum Lilium F.C. 0:2

20e minuut.
Avandıç passt de bal zonder na te denken. Traversa probeert naar een medespeler te passen. Piecuch rent richting de bal. Piecuch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ulutürk passt de bal zonder na te denken. Avandıç rent richting de bal. Avandıç passt de bal in één keer door. Pawlusiak rent richting de bal. Pawlusiak draait met de bal, schiet en ... Talić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Export - Bosniacum Lilium F.C. 0:3

26e minuut.
Avandıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Avandıç passt de bal in één keer door. Traversa met een sublieme pass. Piecuch is nu in balbezit. Piecuch schiet op doel. Talić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Hristojević speelt de bal door. Avandıç geeft een lange en hoge pass. Piecuch rent richting de bal. Piecuch draait met de bal, schiet en ... Talić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Moniuszko is nu in balbezit. Traversa onderschept slim de pass. Traversa probeert naar een medespeler te passen. Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecuch draait met de bal, schiet en ... Talić bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Traversa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piecuch krijgt zijn hoofd ertegen. Talić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Export 68%, Bosniacum Lilium F.C. 32%.
Export - Bosniacum Lilium F.C. 0:3

46e minuut.
Kolega komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Avandıç geeft een lange en hoge pass. Terza probeert de bal met de borst te controleren. Piecuch rent richting de bal. Piecuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Export - Bosniacum Lilium F.C. 0:4

53e minuut.
Eremia is nu in balbezit. Avandıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Avandıç geeft een lange en hoge pass. Piecuch is nu in balbezit. Piecuch schiet op doel. Kolega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Export - Bosniacum Lilium F.C. 0:5

58e minuut.
Traversa speelt de bal door. Avandıç rent richting de bal. Avandıç speelt de bal door. Pawlusiak is nu in balbezit. Pawlusiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Piecuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piecuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Export - Bosniacum Lilium F.C. 0:6

61e minuut.
Mineiro met een sublieme pass. Traversa kopt de bal weg. Prstojević heeft problemen om de bal te vangen. Piecuch rent richting de bal. Piecuch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Borković maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piecuch probeert de bal met de borst te controleren. Terza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecuch verovert de bal door een tackle van achteren. Piecuch schiet op doel. Kolega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Burina onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avandıç met de inworp. Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk geeft een hoge lob. Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecuch draait met de bal, schiet en ... Kolega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Export - Bosniacum Lilium F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Export 69%, Bosniacum Lilium F.C. 31%.
Export - Bosniacum Lilium F.C. 0:7