Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: acko Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13805
acko enormna znojidba
c-10 Tactiek Pa jes djetetam
47% Balbezit 53%
28% Spel op eigen helft 72%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 45.1
good Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Edwikowski passt de bal zonder na te denken. Stefanescu-Prodanovici geeft een hoge lob. Robev kopt de bal weg. Simionescu rent richting de bal. Simionescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dytłow passt de bal met de wreef. Poljak is nu in balbezit. Poljak speelt de bal door. Miso bereikt de bal nog maar net als eerste. Miso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Papavasiliou verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkonja probeert naar een medespeler te passen. Simionescu rent richting de bal. Simionescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
acko - enormna znojidba 1:0

24e minuut.
Paraschivu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Husejnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Husejnović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Daar is Husejnović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papavasiliou rent richting de bal. Papavasiliou geeft een hoge lob. Husejnović is nu in balbezit. Husejnović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dytłow onderschept slim de pass. Edwikowski onderschept slim de pass. Tanović rent richting de bal. Husejnović rent richting de bal. Husejnović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acko 26%, enormna znojidba 74%.
acko - enormna znojidba 1:0

60e minuut.
Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Miso is nu in balbezit. Heitinga maakt een afschuwelijke overtreding. Heitinga krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Papavasiliou rent richting de bal. Simionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dytłow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dytłow krijgt een gele kaart.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Husejnović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simionescu probeert de bal met de borst te controleren. Simionescu draait met de bal, schiet en ... Dióssy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
acko - enormna znojidba 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acko 29%, enormna znojidba 71%.
acko - enormna znojidba 2:0