Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Lotus Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15607
Raja s klupe FC Magic Warriors
skroz sigurno Tactiek Wing x2
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.9 gemiddelde waardering 70.9
very good Schieten incredible
solid Passen outstanding
very good Verdedigen very good


1e minuut.
O`Brien met een sublieme pass. Daar is Abshagen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deleanu is nu in balbezit. Abshagen onderschept slim de pass. Abshagen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Czapski geeft een hoge lob. Abshagen is nu in balbezit. Vilgats probeert naar een medespeler te passen. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak schiet op doel. Čolan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Anirudhha rent richting de bal. Anirudhha geeft de bal voor. Pršeš kopt de bal weg. Abshagen rent richting de bal. Abshagen schiet op doel. Čolan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzelak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - FC Magic Warriors 0:1

9e minuut.
O`Brien passt de bal zonder na te denken. Gorzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anirudhha speelt de bal door. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Čolan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernier passt de bal zonder na te denken. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats geeft een lange en hoge pass. Gorzelak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - FC Magic Warriors 0:2

20e minuut.
Covrig geeft een hoge lob. Gorzelak kopt de bal weg. Vilgats is nu in balbezit. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen haalt uit met een fantastische trap. Čolan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vilgats verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgats passt de bal zonder na te denken. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - FC Magic Warriors 0:3

25e minuut.
Bernier passt de bal zonder na te denken. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats geeft een hoge lob. Gorzelak rent richting de bal. Gorzelak schiet op doel. Čolan bokst de bal weg.

30e minuut.
Kiełkowski speelt de bal door. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernier krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Abshagen rent richting de bal. Abshagen geeft de bal voor. Aarikka geeft een lange en hoge pass. Gorzelak heeft problemen om de bal te vangen. Gorzelak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grzęda passt de bal met de wreef. Palmintieri rent richting de bal. Pršeš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pršeš krijgt een gele kaart. Palmintieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deleanu met een snel genomen vrije trap. Palmintieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Dedukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pršeš is nu in balbezit. Pršeš speelt de bal door. Bernier speelt de bal door. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 56%, FC Magic Warriors 44%.
Raja s klupe - FC Magic Warriors 0:3

48e minuut.
Nilsen onderschept slim de pass. Nilsen geeft de bal voor. Inworp. Bernier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilgats geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pršeš speelt de bal door. Klungelig pakt Aarikka de bal. Aarikka geeft een lange en hoge pass. Palmintieri rent richting de bal. Palmintieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
O`Brien geeft een lange en hoge pass. Vilgats is nu in balbezit. Abshagen rent richting de bal. Abshagen schiet op doel. Čolan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - FC Magic Warriors 0:4

62e minuut.
Bernier probeert naar een medespeler te passen. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats passt de bal zonder na te denken. Gorzelak rent richting de bal. Gorzelak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pršeš kopt de bal weg. Abshagen rent richting de bal. Kiełkowski begaat een overtreding. Kiełkowski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bernier passt de bal met de wreef. Vilgats rent richting de bal. Vilgats speelt de bal door. Gorzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzelak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Czapski geeft een hoge lob. Anirudhha controleert de bal met de borst. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
O`Brien probeert naar een medespeler te passen. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak geeft een lange en hoge pass. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Čolan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
O`Brien passt de bal met de wreef. Aarikka verovert de bal door een tackle van achteren. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen draait met de bal, schiet en ... Čolan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - FC Magic Warriors 0:5

90e minuut.
O`Brien probeert naar een medespeler te passen. Gorzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzelak passt de bal zonder na te denken. Abshagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abshagen draait met de bal, schiet en ... Čolan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorzelak rent richting de bal. Gorzelak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 55%, FC Magic Warriors 45%.
Raja s klupe - FC Magic Warriors 0:5