Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Stanic Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4000
Stanic Zeljeznicar C.F.
jol Tactiek 3-5-2
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 55.8
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Najman passt de bal in één keer door. Mugoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugoša speelt de bal door. Kraković is nu in balbezit. Kraković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Demirtaş de bal. Mugoša is nu in balbezit. Mugoša passt de bal in één keer door. Ekmekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ventura de bal. Hercegovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegovac passt de bal in één keer door. Bihorac geeft de bal voor. Paal! Kalmár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ekmekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - Zeljeznicar C.F. 0:1

18e minuut.
Najman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şabanov de bal. Kraković met een sublieme pass. Ekmekçioğlu rent richting de bal. Ekmekçioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalmár met een sublieme pass. Hercegovac met een sublieme pass. Ekmekçioğlu controleert de bal met de borst. Ekmekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - Zeljeznicar C.F. 0:2

23e minuut.
Živak geeft een hoge lob. Bihorac probeert naar een medespeler te passen. Mugoša speelt de bal door. Daar is Ekmekçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekmekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Kalmár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - Zeljeznicar C.F. 0:3

26e minuut.
Şabanov geeft een hoge lob. Daar is Badur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najman met een sublieme pass. Kraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Şabanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živak met een snelle inworp. Hercegovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegovac geeft een lange en hoge pass. Kalmár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ekmekçioğlu rent richting de bal. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - Zeljeznicar C.F. 0:4

30e minuut.
Ekmekçioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Demirtaş begaat een overtreding. Ekmekçioğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Najman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ekmekçioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Najman passt de bal in één keer door. Ekmekçioğlu rent richting de bal. Ekmekçioğlu passt de bal zonder na te denken. Mugoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugoša haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Şabanov is nu in balbezit. Şabanov geeft de bal voor. Inworp. Živak met een snelle inworp. Hercegovac geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Marecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugoša onderschept slim de pass. Mugoša passt de bal zonder na te denken. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu draait met de bal, schiet en ... Kalmár bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanic 75%, Zeljeznicar C.F. 25%.
Stanic - Zeljeznicar C.F. 0:4

48e minuut.
Hercegovac onderschept slim de pass. Hercegovac passt de bal in één keer door. Fric verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçioğlu rent richting de bal. Ekmekçioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Najman geeft een lange en hoge pass. Fric kan de bal niet met de borst controleren. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Kraković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fric rent richting de bal. Hercegovac rent richting de bal. Hercegovac geeft de bal voor. Ekmekçioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalmár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Demirtaş is nu in balbezit. Bihorac verovert de bal door een tackle van achteren. Bihorac probeert naar een medespeler te passen. Kraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - Zeljeznicar C.F. 0:5

81e minuut.
Bihorac probeert de bal aan de voet te houden. Kraković kopt de bal weg. Ekmekçioğlu rent richting de bal. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fric kopt de bal weg. Puksec probeert de bal aan de voet te houden. Mugoša is nu in balbezit. Mugoša geeft een hoge lob. Ekmekçioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hercegovac geeft de bal voor. Mugoša heeft problemen om de bal te vangen. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - Zeljeznicar C.F. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanic 69%, Zeljeznicar C.F. 31%.
Stanic - Zeljeznicar C.F. 0:6