Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: BORDO ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17820
♥️Fc.Sarajevo♥️ F.C Spuzvaste Amebe
ceha 343 Tactiek 4-3-1-2
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 71.9
good Schieten formidable
good Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Tauz met een sublieme pass. Daar is Pinjuh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinjuh passt de bal in één keer door. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Uranija geeft de bal voor. Slavić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batica. Batica krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Klamujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tauz rent richting de bal. Tauz geeft de bal voor. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel. Parangal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:1

23e minuut.
Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh geeft de bal voor. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić draait met de bal, schiet en ... Parangal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:2

26e minuut.
Veiga geeft een lange en hoge pass. Uranija bereikt de bal nog maar net als eerste. Uranija speelt de bal door. Slavić is nu in balbezit. Slavić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tauz rent richting de bal. Tauz passt de bal zonder na te denken. Slavić heeft problemen om de bal te vangen. Slavić draait met de bal, schiet en ... Parangal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:3

35e minuut.
Krišto bereikt de bal nog maar net als eerste. Krišto geeft de bal voor. Slavić kopt de bal weg. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Pinjuh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinjuh probeert naar een medespeler te passen. Čejanović geeft een hoge lob. Slavić is nu in balbezit. Slavić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui geeft een hoge lob. Uranija met een sublieme pass. Slavić rent richting de bal. Slavić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Aleksić geeft een lange en hoge pass. Tauz kopt de bal weg. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić schiet op doel. Parangal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥️Fc.Sarajevo♥️ 79%, F.C Spuzvaste Amebe 21%.
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:4

47e minuut.
Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh geeft de bal voor. Slavić is nu in balbezit. Slavić haalt uit met een fantastische trap. Parangal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh speelt de bal door. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:5

52e minuut.
Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjuh passt de bal met de wreef. Tauz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Slavić de bal. Slavić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Čejanović is nu in balbezit. Čejanović passt de bal zonder na te denken. Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Lakić kopt de bal weg. Parangal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batica. Slavić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tauz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Slavić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Čejanović passt de bal met de wreef. Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh geeft de bal voor. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić haalt uit met een fantastische trap. Parangal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakić is nu in balbezit. Lakić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:6

63e minuut.
Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui geeft een lange en hoge pass. Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Slavić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:7

68e minuut.
Rijsseghem verovert de bal door een tackle van achteren. Rijsseghem probeert naar een medespeler te passen. Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Slavić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauz probeert naar een medespeler te passen. Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Slavić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Železnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Železnik probeert naar een medespeler te passen. Tauz met een sublieme pass. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić haalt uit met een fantastische trap. Parangal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Čejanović is nu in balbezit. Čejanović passt de bal zonder na te denken. Krišto met een sublieme pass. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić schiet op doel. Parangal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Slavić rent richting de bal. Slavić passt de bal zonder na te denken. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:8

83e minuut.
Tauz kopt de bal weg. Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh geeft de bal voor. Daar is Slavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavić schiet op doel. Parangal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Slavić rent richting de bal. Slavić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:9

85e minuut.
Tauz probeert naar een medespeler te passen. Krišto is nu in balbezit. Krišto geeft de bal voor. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić draait met de bal, schiet en ... Parangal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Slavić is nu in balbezit. Slavić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥️Fc.Sarajevo♥️ 80%, F.C Spuzvaste Amebe 20%.
♥️Fc.Sarajevo♥️ - F.C Spuzvaste Amebe 0:10