Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:22
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Tušanj Park
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 31201
OFK Turbina Tuzla Zmajevi SAPNA
krila Tactiek podmornica
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.1 gemiddelde waardering 61.9
average Schieten brilliant
average Passen excellent
average Verdedigen very good


1e minuut.
Misita passt de bal zonder na te denken. Pavelina heeft problemen om de bal te vangen. Pavelina geeft een hoge lob. Kelleme maakt een snoekduik en kopt de bal. Jeronimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:1

5e minuut.
Misita geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gunjača de bal onder controle te krijgen. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme draait met de bal, schiet en ... Jeronimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:2

9e minuut.
Čić heeft problemen om de bal te vangen. Kelleme rent richting de bal. Kelleme passt de bal in één keer door. Belmadi rent richting de bal. Belmadi haalt uit met een fantastische trap. Jeronimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bonić geeft een lange en hoge pass. Pavelina kopt de bal weg. Belmadi is nu in balbezit. Belmadi speelt de bal door. Pavelina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Misita passt de bal in één keer door. Daar is Pavelina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelina geeft een lange en hoge pass. Kelleme maakt een snoekduik en kopt de bal. Jeronimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Leshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshchenko geeft een hoge lob. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme schiet op doel. Jeronimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Belmadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmadi onderschept slim de pass. Belmadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:3

18e minuut.
Daar is Divković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čić met een sublieme pass. Gunjača kan de bal niet met de borst controleren. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmadi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Drkenda de bal. Gunjača rent richting de bal. Belmadi onderschept slim de pass. Belmadi haalt uit met een fantastische trap. Jeronimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:4

23e minuut.
Peraić kopt de bal weg. Misita rent richting de bal. Misita passt de bal met de wreef. Leshchenko geeft een lange en hoge pass. Belmadi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peraić rent richting de bal. Belmadi verovert de bal door een tackle van achteren. Belmadi schiet op doel. Jeronimov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:5

26e minuut.
Daar is Drkenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandović is nu in balbezit. Bandović geeft een hoge lob. Şamlı is nu in balbezit. Şamlı geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Jeronimov speelt de bal door. Leshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshchenko passt de bal zonder na te denken. Misita geeft een lange en hoge pass. Belmadi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Leshchenko controleert de bal met de borst. Leshchenko geeft de bal voor. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme haalt uit met een fantastische trap. Jeronimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:6

36e minuut.
Şamlı kopt de bal weg. Leshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshchenko passt de bal in één keer door. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kelleme is nu in balbezit. Kelleme draait met de bal, schiet en ... Bonić probeert de bal aan de voet te houden. Misita bereikt de bal nog maar net als eerste. Misita geeft de bal voor. Jeronimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belmadi rent richting de bal. Belmadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:7

44e minuut.
Leshchenko passt de bal in één keer door. Daar is Pavelina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelina passt de bal in één keer door. Belmadi rent richting de bal. Belmadi draait met de bal, schiet en ... Jeronimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kelleme haalt uit met een fantastische trap. Jeronimov speelt de bal door. Misita kopt de bal weg. Leshchenko geeft de bal voor. Belmadi springt en kopt de bal. Jeronimov bokst de bal weg. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čabrinović met een harde bal richting middenveld. Pavelina geeft een lange en hoge pass. Jeronimov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Turbina Tuzla 88%, Zmajevi SAPNA 12%.
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:7

48e minuut.
Klungelig pakt Leshchenko de bal. Leshchenko geeft een lange en hoge pass. Kelleme rent richting de bal. Kelleme schiet op doel. Jeronimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:8

50e minuut.
Misita probeert naar een medespeler te passen. Leshchenko rent richting de bal. Leshchenko speelt de bal door. Daar is Belmadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belmadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jeronimov met een sublieme pass. Şamlı kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Belmadi de bal onder controle te krijgen. Belmadi haalt uit met een fantastische trap. Jeronimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:9

60e minuut.
Kelleme verovert de bal door een tackle van achteren. Kelleme probeert naar een medespeler te passen. Belmadi is nu in balbezit. Belmadi haalt uit met een fantastische trap. Jeronimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jeronimov met een harde bal richting middenveld. Divković kopt de bal weg. Klungelig pakt Peraić de bal. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Misita met een sublieme pass. Čabrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmadi verovert de bal door een tackle van achteren. Belmadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:10

74e minuut.
Bonić onderschept slim de pass. Na een snelle pass probeert Kelleme de bal onder controle te krijgen. Leshchenko is nu in balbezit. Leshchenko geeft de bal voor. Belmadi krijgt zijn hoofd ertegen. Jeronimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kelleme rent richting de bal. Kelleme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:11

75e minuut.
Misita passt de bal zonder na te denken. Leshchenko is nu in balbezit. Leshchenko met een sublieme pass. Kelleme rent richting de bal. Kelleme schiet op doel. Jeronimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Klungelig pakt Gunjača de bal. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrinović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belmadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kelleme kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Jeronimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Leshchenko heeft problemen om de bal te vangen. Leshchenko geeft een lange en hoge pass. Čabrinović kopt de bal weg. Misita rent richting de bal. Misita geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Turbina Tuzla 85%, Zmajevi SAPNA 15%.
OFK Turbina Tuzla - Zmajevi SAPNA 0:12