Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Jedinstvo Bihać 1919 Ursa FC
Mourinho Tactiek sila
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 52.3
average Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Huskić met een snelle inworp. Mihić rent richting de bal. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba geeft een hoge lob. Mielczarek springt en kopt de bal. Rahmani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mielczarek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:1

4e minuut.
Vujačić rent richting de bal. De Looze onderschept slim de pass. De Looze geeft een hoge lob. Barčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:2

7e minuut.
De Looze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. De Looze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sierotnik passt de bal met de wreef. Huskić rent richting de bal. Huskić passt de bal met de wreef. Barčić rent richting de bal. Barčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek passt de bal in één keer door. Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barčić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mielczarek passt de bal met de wreef. Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barčić haalt uit met een fantastische trap. Biser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rahmani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:3

15e minuut.
Daar is Barčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielczarek is nu in balbezit. Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap. Rahmani bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:4

18e minuut.
Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barčić passt de bal met de wreef. Štimac probeert de bal aan de voet te houden. Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek schiet op doel. Rahmani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Huskić rent richting de bal. Huskić passt de bal in één keer door. Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barčić draait met de bal, schiet en ... Rahmani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:5

32e minuut.
Mielczarek passt de bal zonder na te denken. De Looze controleert de bal met de borst. Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek geeft de bal voor. Barčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Džidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džidić geeft een hoge lob. Barčić kopt de bal weg. Klungelig pakt Mielczarek de bal. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De Looze kopt de bal weg. Villalba rent richting de bal. Villalba geeft de bal voor. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De Looze met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Villalba met een sublieme pass. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Szekér met een sublieme pass. Daar is Gorobeţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorobeţ geeft een hoge lob. Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jedinstvo Bihać 1919 65%, Ursa FC 35%.
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:6

47e minuut.
Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Villalba passt de bal met de wreef. Gorobeţ is nu in balbezit. Gorobeţ geeft de bal voor. Barčić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Štimac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:7

49e minuut.
Mielczarek onderschept slim de pass. Mielczarek geeft een hoge lob. Barčić is nu in balbezit. Barčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:8

50e minuut.
Mielczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielczarek passt de bal met de wreef. Huskić speelt de bal door. Klungelig pakt Barčić de bal. Barčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mihić verovert de bal door een tackle van achteren. Mihić probeert naar een medespeler te passen. Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barčić schiet op doel. Rahmani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:9

54e minuut.
Barčić is nu in balbezit. Kolombini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barčić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villalba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Huskić is nu in balbezit. Huskić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kolombini passt de bal met de wreef. De Looze rent richting de bal. De Looze geeft de bal voor. Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Štimac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Looze met de inworp. Huskić bereikt de bal nog maar net als eerste. Huskić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Huskić passt de bal met de wreef. Gorobeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorobeţ geeft de bal voor. Mielczarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mielczarek is nu in balbezit. Biser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mielczarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mielczarek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rahmani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:10

68e minuut.
Huskić probeert naar een medespeler te passen. Gorobeţ met een sublieme pass. Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap. Rahmani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Semik geeft een hoge lob. Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek passt de bal met de wreef. Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kolombini speelt de bal door. Villalba rent richting de bal. Villalba geeft de bal voor. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap. Rahmani bokst de bal weg. Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:11

76e minuut.
Mielczarek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vujačić. Mielczarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villalba met een snel genomen vrije trap. Barčić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De Looze probeert naar een medespeler te passen. Huskić bereikt de bal nog maar net als eerste. Huskić passt de bal zonder na te denken. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mielczarek is nu in balbezit. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek onderschept slim de pass. Mielczarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:12

83e minuut.
Klungelig pakt Barčić de bal. Barčić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mielczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielczarek schiet op doel. Rahmani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:13

90e minuut.
Kolombini met een sublieme pass. De Looze heeft problemen om de bal te vangen. De Looze geeft de bal voor. Barčić heeft problemen om de bal te vangen. Barčić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jedinstvo Bihać 1919 86%, Ursa FC 14%.
NK Jedinstvo Bihać 1919 - Ursa FC 0:13