Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:24
  • Bekerwedstrijd: Kas Masr
  • Stadion: AS Matrooh Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3098
AS Matrooh Amazigh Team FC
Normal Tactiek TRY
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 31.3
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
Ameen probeert naar een medespeler te passen. Qasim rent richting de bal. Qasim passt de bal met de wreef. Cabal is nu in balbezit. Cabal schiet op doel. Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Matrooh - Amazigh Team FC 0:1

19e minuut.
Ameen speelt de bal door. Abd Allah rent richting de bal. Qasim onderschept slim de pass. Qasim met een sublieme pass. Daar is Cabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Matrooh - Amazigh Team FC 0:2

22e minuut.
Hamid passt de bal in één keer door. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal met een sublieme pass. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Khalifa trapt de bal weg van het doel. Abdel Sadek kopt de bal weg. Afif bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal verovert de bal door een tackle van achteren. Cabal haalt uit met een fantastische trap. Khalifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Matrooh - Amazigh Team FC 0:3

26e minuut.
Cabal haalt uit met een fantastische trap. Khalifa probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Latif kopt de bal weg. Daar is Qasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Qasim verovert de bal door een tackle van achteren. Qasim speelt de bal door. Daar is Cabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ameen onderschept slim de pass. Ameen probeert naar een medespeler te passen. Lipnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnicki speelt de bal door. Ameen geeft de bal voor. Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abd Allah geeft een hoge lob. Rahman is nu in balbezit. Keshta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keshta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Matrooh 64%, Amazigh Team FC 36%.
AS Matrooh - Amazigh Team FC 0:3

48e minuut.
Abd Allah onderschept slim de pass. Daar is Ghazala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Matrooh - Amazigh Team FC 0:4

50e minuut.
Abou Zaid is nu in balbezit. Abou Zaid geeft de bal voor. Ghazala is nu in balbezit. Cabal verovert de bal door een tackle van achteren. Cabal schiet op doel. Khalifa bokst de bal weg.

63e minuut.
Lipnicki passt de bal met de wreef. Abdul-Latif is nu in balbezit. Abdul-Latif passt de bal met de wreef. Ameen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hamid rent richting de bal. Hamid speelt de bal door. Abdul-Latif speelt de bal door. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Abd Allah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ameen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qasim is nu in balbezit. Qasim geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Abou Zaid geeft een hoge lob. Keshta rent richting de bal. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal geeft een hoge lob. Khalifa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Matrooh - Amazigh Team FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Matrooh 76%, Amazigh Team FC 24%.
AS Matrooh - Amazigh Team FC 0:5