Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC El-Halfeet Cammel Trophy
Normal Tactiek Amir Zaid
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 40.3
weak Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Nur is nu in balbezit. Nur geeft de bal voor. Abd El-Latef bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Latef schiet op doel. Moheb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Halfeet - Cammel Trophy 0:1

6e minuut.
Sammer probeert naar een medespeler te passen. Abd El-Latef rent richting de bal. Abd El-Latef passt de bal zonder na te denken. Mubarak rent richting de bal. Mubarak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sammer rent richting de bal. Sammer met een sublieme pass. Abd El-Latef rent richting de bal. Abd El-Latef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Halfeet - Cammel Trophy 0:2

15e minuut.
Nur rent richting de bal. Klungelig pakt Nur de bal. Nur met een sublieme pass. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
El-Romy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Romy geeft een lange en hoge pass. Nur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wadi de bal. Wadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Luqman rent richting de bal. El-Romy verovert de bal door een tackle van achteren. Wadi is nu in balbezit. El-Romy is nu in balbezit. El-Romy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Omar is nu in balbezit. Nur onderschept slim de pass. Nur met een sublieme pass. Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Wadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wadi geeft een lange en hoge pass. Mubarak kan de bal niet met de borst controleren. Abd El-Latef rent richting de bal. Abd El-Latef haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak haalt uit met een fantastische trap. Seif al Din probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Halfeet - Cammel Trophy 0:3

36e minuut.
El-Romy verovert de bal door een tackle van achteren. Omar is nu in balbezit. El-Romy verovert de bal door een tackle van achteren. El-Romy geeft de bal voor. Mubarak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Halfeet - Cammel Trophy 0:4

38e minuut.
Sammer kopt de bal weg. Abd El-Latef kan de bal niet met de borst controleren. Abd El-Latef passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wadi de bal. Wadi schiet op doel. Moheb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Ghazella rent richting de bal. Hagaag onderschept slim de pass. Hagaag geeft een hoge lob. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moheb bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC El-Halfeet 79%, Cammel Trophy 21%.
SC El-Halfeet - Cammel Trophy 0:4

47e minuut.
Sammer passt de bal zonder na te denken. Daar is Luqman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Romy met een sublieme pass. Mubarak rent richting de bal. Mubarak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
El-Romy is nu in balbezit. El-Romy probeert naar een medespeler te passen. Sammer rent richting de bal. Sammer geeft de bal voor. Abd El-Latef maakt een snoekduik en kopt de bal. Moheb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Luqman de bal. El-Romy rent richting de bal. Luqman rent richting de bal. El-Romy onderschept slim de pass. El-Romy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak passt de bal in één keer door. Wadi is nu in balbezit. Wadi haalt uit met een fantastische trap. Moheb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Halfeet - Cammel Trophy 0:5

71e minuut.
El-Romy met een sublieme pass. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak passt de bal zonder na te denken. Wadi is nu in balbezit. Wadi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Halfeet - Cammel Trophy 0:6

73e minuut.
Luqman is nu in balbezit. Wadi onderschept slim de pass. Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadi onderschept slim de pass. Wadi geeft de bal voor. Moheb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Hagaag speelt de bal door. El-Romy rent richting de bal. El-Romy passt de bal met de wreef. Abd El-Latef rent richting de bal. Abd El-Latef schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Halfeet - Cammel Trophy 0:7

81e minuut.
Nur controleert de bal met de borst. Nur geeft de bal voor. Mubarak rent richting de bal. Mubarak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Halfeet - Cammel Trophy 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC El-Halfeet 82%, Cammel Trophy 18%.
SC El-Halfeet - Cammel Trophy 0:8