Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gold Olympics Serene Swords
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Kassum neemt de hoekschop. Pantsil controleert de bal met de borst. Boadi is nu in balbezit. Pantsil verovert de bal door een tackle van achteren. Pantsil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Olympics - Serene Swords 0:1

12e minuut.
Adade onderschept slim de pass. Adade geeft de bal voor. Konadu heeft problemen om de bal te vangen. Pantsil rent richting de bal. Pantsil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Olympics - Serene Swords 0:2

30e minuut.
Korlie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pantsil bereikt de bal nog maar net als eerste. Konadu is nu in balbezit. Konadu schiet op doel. Chipsah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gold Olympics - Serene Swords 0:3

35e minuut.
Mallam speelt de bal door. Chesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesco passt de bal met de wreef. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediako haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Olympics 65%, Serene Swords 35%.
Gold Olympics - Serene Swords 0:3

49e minuut.
Mallam rent richting de bal. Pantsil verovert de bal door een tackle van achteren. Konadu is nu in balbezit. Pantsil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantsil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inkoom is nu in balbezit. Inkoom speelt de bal door. Ghansah bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantsil verovert de bal door een tackle van achteren. Pantsil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Korlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlie geeft de bal voor. Inkoom kopt de bal weg. Pantsil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantsil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gold Olympics 55%, Serene Swords 45%.
Gold Olympics - Serene Swords 0:3