Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Bizarre Crew Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3092
Bizarre Crew Sport Boys Atletic
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34.3
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Daar is Aidoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski met een sublieme pass. Daar is Karagiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagiannis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis geeft een hoge lob. Arthur kopt de bal weg. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Yacub probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizarre Crew - Sport Boys Atletic 0:1

13e minuut.
Aryee verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis speelt de bal door. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Karagiannis onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coleman. Karagiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aryee zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kofi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizarre Crew - Sport Boys Atletic 0:2

18e minuut.
Szkutnik onderschept slim de pass. Szkutnik speelt de bal door. Karagiannis speelt de bal door. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski draait met de bal, schiet en ... Yacub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizarre Crew - Sport Boys Atletic 0:3

25e minuut.
Boga geeft een hoge lob. Badu is nu in balbezit. Badu speelt de bal door. Rosołowski heeft problemen om de bal te vangen. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Iskrenov geeft de bal voor. Daar is Wemah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel. Arthur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

35e minuut.
Badu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brenya. Badu raakt geblesseerd tijdens het duel. Aryee zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wemah is nu in balbezit. Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis passt de bal zonder na te denken. Daar is Rosołowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosołowski draait met de bal, schiet en ... Yacub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Owusu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Coleman de bal. Karagiannis onderschept slim de pass. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizarre Crew - Sport Boys Atletic 0:4

44e minuut.
Badu is nu in balbezit. Aidoo onderschept slim de pass. Boga is nu in balbezit. Aidoo onderschept slim de pass. Aidoo draait met de bal, schiet en ... Dormon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizarre Crew 71%, Sport Boys Atletic 29%.
Bizarre Crew - Sport Boys Atletic 0:4

47e minuut.
Owusu rent richting de bal. Owusu met een sublieme pass. Kuśnierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo onderschept slim de pass. Aidoo haalt uit met een fantastische trap. Dormon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Rosołowski is nu in balbezit. Arthur onderschept slim de pass. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis draait met de bal, schiet en ... Yacub maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizarre Crew - Sport Boys Atletic 0:5

53e minuut.
Wemah geeft een lange en hoge pass. Boga speelt de bal door. Rosołowski heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannis speelt de bal door. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski schiet op doel. Yacub probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizarre Crew - Sport Boys Atletic 0:6

60e minuut.
Kofi rent richting de bal. Kofi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rosołowski de bal onder controle te krijgen. Aryee rent richting de bal. Aryee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rosołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rosołowski passt de bal zonder na te denken. Arthur rent richting de bal. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Edusei kopt de bal weg. Klungelig pakt Owusu de bal. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Bawa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Szkutnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Boga de bal. Boga probeert naar een medespeler te passen. Aryee rent richting de bal. Aryee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Owusu rent richting de bal. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis passt de bal in één keer door. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizarre Crew - Sport Boys Atletic 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizarre Crew 77%, Sport Boys Atletic 23%.
Bizarre Crew - Sport Boys Atletic 0:7