Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bnei Herzeliya Elitsur Natanya
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Shkuri geeft een lange en hoge pass. Daar is Valdboim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halis is nu in balbezit. Valdboim verovert de bal door een tackle van achteren. Valdboim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Shkuri speelt de bal door. Ohana heeft problemen om de bal te vangen. Azran rent richting de bal. Ohana verovert de bal door een tackle van achteren. Ohana geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pesser verovert de bal door een tackle van achteren. Musa rent richting de bal. Haleli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haleli krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pesser is nu in balbezit. Pesser passt de bal met de wreef. Shalu is nu in balbezit. Valdboim onderschept slim de pass. Valdboim schiet op doel. Edere bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Herzeliya - Elitsur Natanya 1:0

38e minuut.
Tapra speelt de bal door. Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesser rent richting de bal. Valdboim rent richting de bal. Valdboim schiet op doel. De bal raakt de paal. Edere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Shkuri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Haleli de bal onder controle te krijgen. Zigankov is nu in balbezit. Tapra onderschept slim de pass. Tapra schiet op doel. Ben Dov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bnei Herzeliya - Elitsur Natanya 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Herzeliya 51%, Elitsur Natanya 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bnei Herzeliya - Elitsur Natanya 1:1

51e minuut.
Haleli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Noriel de bal. Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel. Zigankov probeert de bal aan de voet te houden. Ben Dov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Valdboim rent richting de bal. Valdboim haalt uit met een fantastische trap. Altman springt en kopt de bal. Azran rent richting de bal. Azran geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Haleli rent richting de bal. Haleli geeft de bal voor. Daar is Shalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdboim rent richting de bal. Valdboim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Siman tov is nu in balbezit. Siman tov passt de bal in één keer door. Haleli is nu in balbezit. Tapra onderschept slim de pass. Tapra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Shalu geeft de bal voor. Klungelig pakt Musa de bal. Zwitty rent richting de bal. Musa onderschept slim de pass. Musa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Herzeliya - Elitsur Natanya 1:2

83e minuut.
Musa is nu in balbezit. Tapra is nu in balbezit. Haleli verovert de bal door een tackle van achteren. Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Musa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Sa`adon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`adon geeft een lange en hoge pass. Tapra is nu in balbezit. Tapra haalt uit met een fantastische trap. Ben Dov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bnei Herzeliya - Elitsur Natanya 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bnei Herzeliya 54%, Elitsur Natanya 46%.
Bnei Herzeliya - Elitsur Natanya 1:3