Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadavohel FC green apes
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Livnat rent richting de bal. Livnat met een sublieme pass. Gershon is nu in balbezit. Gershon schiet op doel. Shalu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - green apes 1:0

15e minuut.
Zarug kopt de bal weg. Siboni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aloni is nu in balbezit. Livnat onderschept slim de pass. Livnat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Livnat rent richting de bal. Gershon rent richting de bal. Siboni is nu in balbezit. Livnat verovert de bal door een tackle van achteren. Livnat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gershon is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zvieli neemt de hoekschop. Gershon is nu in balbezit. Gershon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Levinski met de inworp. Kisos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisos passt de bal zonder na te denken. Gershon rent richting de bal. Gershon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - green apes 2:0

45e minuut.
Klungelig pakt Danin de bal. Siboni rent richting de bal. Danin begaat een overtreding. Danin krijgt een gele kaart. Siboni roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Siboni kan niet meer verder spelen. Rychman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadavohel FC 51%, green apes 49%.
nadavohel FC - green apes 2:0

83e minuut.
Zarug rent richting de bal. Zarug passt de bal zonder na te denken. Kopel heeft problemen om de bal te vangen. Kopel haalt uit met een fantastische trap. Kisos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nadavohel FC - green apes 2:1

87e minuut.
Aloni rent richting de bal. Kisos onderschept slim de pass. Kisos probeert naar een medespeler te passen. Gershon rent richting de bal. Gershon haalt uit met een fantastische trap. Shalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Tal heeft problemen om de bal te vangen. Gershon rent richting de bal. Gershon haalt uit met een fantastische trap. Tal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shalu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadavohel FC 40%, green apes 60%.
nadavohel FC - green apes 2:1