Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi United f.c Maccabi Hamusim
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Vakrat de bal onder controle te krijgen. Liad speelt de bal door. Shoshan kopt de bal weg. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ohana is nu in balbezit. Ohana speelt de bal door. Shoshan is nu in balbezit. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia draait met de bal, schiet en ... Sagiv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Leibovich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishay met een snelle inworp. Ganon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Perets probeert de bal met de borst te controleren. Ohana rent richting de bal. Ohana passt de bal zonder na te denken. Attia rent richting de bal. Attia schiet op doel. Sagiv bokst de bal weg.

42e minuut.
Shoshan geeft een hoge lob. Ben Horin is nu in balbezit. Ben Horin speelt de bal door. Attia is nu in balbezit. Attia draait met de bal, schiet en ... Sagiv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ravizada is nu in balbezit. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Perets schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perets krijgt een gele kaart. Shoshan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Shoshan kan niet meer verder spelen. Valdmam komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi United f.c 63%, Maccabi Hamusim 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maccabi United f.c - Maccabi Hamusim 0:0

51e minuut.
Valdmam geeft een lange en hoge pass. Daar is Avutbul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attia is nu in balbezit. Attia draait met de bal, schiet en ... Sagiv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi United f.c - Maccabi Hamusim 0:1

65e minuut.
Ohana geeft de bal voor. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ishay krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Aloni heeft problemen om de bal te vangen. Valdmam is nu in balbezit. Perets is nu in balbezit. Valdmam verovert de bal door een tackle van achteren. Valdmam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Perets bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdmam verovert de bal door een tackle van achteren. Valdmam passt de bal zonder na te denken. Attia rent richting de bal. Attia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Avutbul is nu in balbezit. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avutbul. Avutbul krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi United f.c 60%, Maccabi Hamusim 40%.
Maccabi United f.c - Maccabi Hamusim 0:1