Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beitar Ramat-Hasharon Bnei Yaffo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Twito probeert naar een medespeler te passen. Kna`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Kna`an met een sublieme pass. Itzhak rent richting de bal. Itzhak schiet op doel. Malul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Itzhak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kol is nu in balbezit. Itzhak verovert de bal door een tackle van achteren. Itzhak draait met de bal, schiet en ... Malul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Ramat-Hasharon - Bnei Yaffo 0:1

14e minuut.
Zeev met de inworp. Twito geeft de bal voor. Levit bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhak verovert de bal door een tackle van achteren. Itzhak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Shori passt de bal in één keer door. Twito rent richting de bal. Twito passt de bal zonder na te denken. Kna`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Kna`an haalt uit met een fantastische trap. Malul bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Ramat-Hasharon - Bnei Yaffo 0:2

31e minuut.
Shmargad probeert naar een medespeler te passen. Itzhak is nu in balbezit. Sagir is nu in balbezit. Itzhak onderschept slim de pass. Itzhak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Ramat-Hasharon - Bnei Yaffo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Ramat-Hasharon 66%, Bnei Yaffo 34%.
Beitar Ramat-Hasharon - Bnei Yaffo 0:3

58e minuut.
Haliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Haliba geeft de bal voor. Ya`acov controleert de bal met de borst. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino schiet op doel. Petlac bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Evron controleert de bal met de borst. Evron passt de bal met de wreef. Levit heeft problemen om de bal te vangen. Itzhak is nu in balbezit. Itzhak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Itzhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagir bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhak verovert de bal door een tackle van achteren. Itzhak schiet op doel. Levit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beitar Ramat-Hasharon - Bnei Yaffo 0:4

79e minuut.
Twito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kna`an controleert de bal met de borst. Katan begaat een overtreding. Katan krijgt een gele kaart. Kna`an wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kna`an kan niet meer verder spelen. Salem komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Katan onderschept slim de pass. Salem verovert de bal door een tackle van achteren. Sagir bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem verovert de bal door een tackle van achteren. Salem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beitar Ramat-Hasharon 48%, Bnei Yaffo 52%.
Beitar Ramat-Hasharon - Bnei Yaffo 0:4