Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shimshon Bunker FC Herzeliya
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Koaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zinger. Koaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elihav met een snel genomen vrije trap. Menashe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vahava de bal onder controle te krijgen. Hadad rent richting de bal. Hadad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shimshon Bunker - FC Herzeliya 0:1

6e minuut.
Vahava met een sublieme pass. Shabu probeert naar een medespeler te passen. Avrahami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadad rent richting de bal. Hadad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Elihav met de inworp. Koaz rent richting de bal. Gintzburg verovert de bal door een tackle van achteren. Gintzburg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Alosh speelt de bal door. Shabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shabu geeft een hoge lob. Hadad is nu in balbezit. Hadad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gintzburg rent richting de bal. Gintzburg passt de bal in één keer door. Regev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Avrahami rent richting de bal. Sade onderschept slim de pass. Hadad onderschept slim de pass. Hadad draait met de bal, schiet en ... Kadosh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Regev geeft een hoge lob. Hadad is nu in balbezit. Hadad probeert naar een medespeler te passen. Avrahami rent richting de bal. Avrahami haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Regev geeft een hoge lob. Inworp. Abarjil met de inworp. Gintzburg is nu in balbezit. Gintzburg draait met de bal, schiet en ... Nahari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Regev heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Bunker 52%, FC Herzeliya 48%.
Shimshon Bunker - FC Herzeliya 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shimshon Bunker 56%, FC Herzeliya 44%.
Shimshon Bunker - FC Herzeliya 0:1