Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mo`adon Sport Jerusalem Giladi&Alin FC
Normal Tactiek 424
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Nachum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravizada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nachum. Nachum krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Tzafrir passt de bal zonder na te denken. Zilbershtein heeft problemen om de bal te vangen. Avika onderschept slim de pass. Tzafrir is nu in balbezit. Tzafrir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tzafrir probeert naar een medespeler te passen. Kozouk rent richting de bal. Kozouk geeft een lange en hoge pass. Ravizada rent richting de bal. Ravizada draait met de bal, schiet en ... Kasum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Jerusalem - Giladi&Alin FC 0:1

27e minuut.
Hanegbi met een sublieme pass. Nachum heeft problemen om de bal te vangen. Rot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravizada rent richting de bal. Ravizada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Jerusalem - Giladi&Alin FC 0:2

38e minuut.
Tzafrir rent richting de bal. Tzafrir passt de bal met de wreef. Avika bereikt de bal nog maar net als eerste. Rot is nu in balbezit. Rot haalt uit met een fantastische trap. Kasum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mo`adon Sport Jerusalem 55%, Giladi&Alin FC 45%.
Mo`adon Sport Jerusalem - Giladi&Alin FC 0:2

53e minuut.
Zilbershtein geeft de bal voor. Tzafrir is nu in balbezit. Tzafrir passt de bal zonder na te denken. Zilbershtein rent richting de bal. Zilbershtein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rot heeft problemen om de bal te vangen. Ravizada rent richting de bal. Rot is nu in balbezit. Rot draait met de bal, schiet en ... Kasum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Jerusalem - Giladi&Alin FC 0:3

82e minuut.
Ingberg met een sublieme pass. Ravizada rent richting de bal. Tzofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rot onderschept slim de pass. Rot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mo`adon Sport Jerusalem 56%, Giladi&Alin FC 44%.
Mo`adon Sport Jerusalem - Giladi&Alin FC 0:3