Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:27
  • Bekerwedstrijd: State Cup
  • Stadion: best99 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3026
best99 Milconarios
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azoulay zal de hoekschop nemen. Yehiel verovert de bal door een tackle van achteren. Lebovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Amar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levit is nu in balbezit. Levit passt de bal in één keer door. Bar Levi is nu in balbezit. Bar Levi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gafni geeft een lange en hoge pass. Daar is Meshumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bar Levi is nu in balbezit. Bar Levi draait met de bal, schiet en ... Rozenfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Gafni is nu in balbezit. Gafni passt de bal zonder na te denken. Israelshvili speelt de bal door. Bar Levi is nu in balbezit. Bar Levi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Amar geeft de bal voor. Hayoun rent richting de bal. Levit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Levit krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Levit rent richting de bal. Levit geeft een hoge lob. Sade rent richting de bal. Bar Levi verovert de bal door een tackle van achteren. Bar Levi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Talesnikov is nu in balbezit. Bar Levi is nu in balbezit. Talesnikov is nu in balbezit. Talesnikov haalt uit met een fantastische trap. Rozenfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best99 - Milconarios 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best99 63%, Milconarios 37%.
best99 - Milconarios 0:1

52e minuut.
Gafni kopt de bal weg. Talesnikov rent richting de bal. Bar Levi is nu in balbezit. Bar Levi schiet op doel. Rozenfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best99 - Milconarios 0:2

64e minuut.
Yehiel met een sublieme pass. Bar Levi is nu in balbezit. Sade begaat een overtreding. Sade krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Levit verovert de bal door een tackle van achteren. Levit speelt de bal door. Bar Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bar Levi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Israelshvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gafni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni passt de bal met de wreef. Bar Levi rent richting de bal. Bar Levi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
best99 - Milconarios 0:3

74e minuut.
Levit geeft een lange en hoge pass. Gafni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni passt de bal in één keer door. Bar Levi is nu in balbezit. Bar Levi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
best99 - Milconarios 0:4

83e minuut.
Israelshvili passt de bal zonder na te denken. Talesnikov rent richting de bal. Sade is nu in balbezit. Talesnikov onderschept slim de pass. Talesnikov schiet op doel. Rozenfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best99 68%, Milconarios 32%.
best99 - Milconarios 0:4