Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hacoach Ramat-Hasharon hapoel beer sheva
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Balili probeert naar een medespeler te passen. Shamir heeft problemen om de bal te vangen. Hermon onderschept slim de pass. Gabarin rent richting de bal. Gabarin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hayoun trapt de bal weg. Yaniv probeert de bal met de borst te controleren. Yaniv passt de bal met de wreef. Bassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Valenci is nu in balbezit. Shamir onderschept slim de pass. Kaplan rent richting de bal. Shamir verovert de bal door een tackle van achteren. Shamir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hacoach Ramat-Hasharon - hapoel beer sheva 1:0

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Brocks de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matiko neemt de hoekschop. Keisi rent richting de bal. Keisi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Keisi rent richting de bal. Balili verovert de bal door een tackle van achteren. Balili speelt de bal door. Shamir rent richting de bal. Shamir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hacoach Ramat-Hasharon 65%, hapoel beer sheva 35%.
Hacoach Ramat-Hasharon - hapoel beer sheva 1:0

53e minuut.
Gabarin is nu in balbezit. Aloni onderschept slim de pass. Aloni geeft de bal voor. Kargola geeft een hoge lob. Matiko kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sahadrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv onderschept slim de pass. Yaniv met een sublieme pass. Bassis is nu in balbezit. Bassis haalt uit met een fantastische trap. Ashkar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ashkar speelt de bal door. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Shmargad bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmargad geeft de bal voor. Aloni heeft problemen om de bal te vangen. Shamir onderschept slim de pass. Shamir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hayoun trapt de bal weg. Yaniv kopt de bal weg. Brocks kan de bal niet met de borst controleren. Bassis verovert de bal door een tackle van achteren. Bassis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Doeltrap. Ashkar met een harde bal richting middenveld. Hermon kopt de bal weg. Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Goldring speelt de bal door. Shvartz is nu in balbezit. Shvartz met een sublieme pass. Shamir is nu in balbezit. Shamir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hacoach Ramat-Hasharon 62%, hapoel beer sheva 38%.
Hacoach Ramat-Hasharon - hapoel beer sheva 1:0