Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyond Control FC Looney Tunes
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.4
unsatisfactory Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Hanuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Harush onderschept slim de pass. Harush geeft een lange en hoge pass. Shkuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkuri haalt uit met een fantastische trap. Hanegbi bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hanegbi trapt de bal weg. Giladi kopt de bal weg. Yahalomi is nu in balbezit. Yahalomi haalt uit met een fantastische trap. Srur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Giladi is nu in balbezit. Shkuri verovert de bal door een tackle van achteren. Salman is nu in balbezit. Bitau onderschept slim de pass. Bitau haalt uit met een fantastische trap. Hanegbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stelmac is nu in balbezit. Stelmac geeft een lange en hoge pass. Yahalomi is nu in balbezit. Yahalomi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - FC Looney Tunes 0:1

32e minuut.
Bitau rent richting de bal. Salman verovert de bal door een tackle van achteren. Salman met een sublieme pass. Yahalomi is nu in balbezit. Yahalomi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Salman passt de bal met de wreef. Hanuka is nu in balbezit. Hanuka probeert naar een medespeler te passen. Giladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giladi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - FC Looney Tunes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyond Control 53%, FC Looney Tunes 47%.
Beyond Control - FC Looney Tunes 0:2

46e minuut.
Hanuka probeert naar een medespeler te passen. Yahalomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Apfeldorf begaat een overtreding. Apfeldorf krijgt een gele kaart. Yahalomi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanuka komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lebovich is nu in balbezit. Lebovich passt de bal in één keer door. Harush is nu in balbezit. Harush geeft een lange en hoge pass. Daar is Talesnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lebovich neemt de hoekschop. Hanegbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Shkuri de bal. Shkuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - FC Looney Tunes 1:2

58e minuut.
Hanuka met een sublieme pass. Aloni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Talesnikov rent richting de bal. Shkuri verovert de bal door een tackle van achteren. Shkuri haalt uit met een fantastische trap. Hanegbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyond Control - FC Looney Tunes 2:2

80e minuut.
Apfeldorf geeft een hoge lob. Shkuri kopt de bal weg. Klungelig pakt Salman de bal. Bitau rent richting de bal. Bitau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - FC Looney Tunes 3:2

83e minuut.
Abramovic geeft de bal voor. Inworp. Aloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unger rent richting de bal. Unger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Giladi met een sublieme pass. Laban rent richting de bal. Yona geeft de bal voor. Shkuri rent richting de bal. Shkuri haalt uit met een fantastische trap. Hanegbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talesnikov heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Harush is nu in balbezit. Harush speelt de bal door. Shkuri rent richting de bal. Shkuri haalt uit met een fantastische trap. Talesnikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyond Control 33%, FC Looney Tunes 67%.
Beyond Control - FC Looney Tunes 3:2