Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:27
  • Bekerwedstrijd: State Cup
  • Stadion: Milan F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2980
Milan F.C the monkeyes
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 28.7
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Dziewanowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afriat. Dziewanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halayla met een snel genomen vrije trap. Daar is Savin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Offir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Strul de bal. Rozenfeld is nu in balbezit. Rozenfeld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Strul is nu in balbezit. Afriat is nu in balbezit. Strul onderschept slim de pass. Dziewanowski is nu in balbezit. Dziewanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan F.C - the monkeyes 0:1

19e minuut.
Dziewanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski onderschept slim de pass. Dziewanowski geeft een hoge lob. Savin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan F.C - the monkeyes 0:2

25e minuut.
Daar is Afriat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afriat passt de bal in één keer door. Abramov speelt de bal door. Rozenfeld rent richting de bal. Rozenfeld haalt uit met een fantastische trap. Tambur bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan F.C - the monkeyes 1:2

29e minuut.
Abramov verovert de bal door een tackle van achteren. Abramov probeert naar een medespeler te passen. Singolda is nu in balbezit. Shtrauber rent richting de bal. Shtrauber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dziewanowski heeft problemen om de bal te vangen. Afriat geeft de bal voor. Singolda heeft problemen om de bal te vangen. Shtrauber rent richting de bal. Shtrauber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milan F.C - the monkeyes 2:2

32e minuut.
Querubim geeft een hoge lob. Barochian is nu in balbezit. Barochian speelt de bal door. Savin rent richting de bal. Savin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Sagiv verovert de bal door een tackle van achteren. Sagiv geeft een lange en hoge pass. Singolda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenfeld onderschept slim de pass. Rozenfeld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rozenfeld rent richting de bal. Abramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenfeld draait met de bal, schiet en ... Tambur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Afriat speelt de bal door. Singolda rent richting de bal. Rozenfeld onderschept slim de pass. Rozenfeld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan F.C - the monkeyes 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan F.C 49%, the monkeyes 51%.
Milan F.C - the monkeyes 3:2

46e minuut.
Dziewanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewanowski passt de bal zonder na te denken. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski rent richting de bal. Dziewanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Shtrauber geeft een lange en hoge pass. Dziewanowski is nu in balbezit. Dziewanowski passt de bal zonder na te denken. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Halayla speelt de bal door. Savin rent richting de bal. Savin speelt de bal door. Dziewanowski rent richting de bal. Dziewanowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Halayla passt de bal met de wreef. Sagiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagiv geeft een lange en hoge pass. Rozenfeld is nu in balbezit. Rozenfeld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Barochian met de inworp. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem geeft de bal voor. Savin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milan F.C - the monkeyes 3:3

71e minuut.
Nemətov speelt de bal door. Dziewanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan F.C - the monkeyes 3:4

78e minuut.
Halayla kopt de bal weg. Savin is nu in balbezit. Afriat bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin onderschept slim de pass. Savin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sagiv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan F.C - the monkeyes 3:5

88e minuut.
Sagiv geeft een hoge lob. Shtrauber rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strul. Shtrauber raakt geblesseerd tijdens het duel. Afriat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tambur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Dahan verovert de bal door een tackle van achteren. Dahan met een sublieme pass. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin haalt uit met een fantastische trap. Baracat probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dahan zal de hoekschop nemen. Savin springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan F.C 59%, the monkeyes 41%.
Milan F.C - the monkeyes 3:5