Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blanco madrid Bney Sharmit
Normal Tactiek 442מ
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 37.1
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen redelijk


7e minuut.
Revivo rent richting de bal. Jobe onderschept slim de pass. Jobe speelt de bal door. Israel is nu in balbezit. Israel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zan rent richting de bal. Jobe onderschept slim de pass. Jobe met een sublieme pass. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel schiet op doel. Torjman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - Bney Sharmit 0:1

12e minuut.
Jobe probeert naar een medespeler te passen. Stelmac is nu in balbezit. Stelmac passt de bal zonder na te denken. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser draait met de bal, schiet en ... Torjman bokst de bal weg.

16e minuut.
Tahar rent richting de bal. Israel onderschept slim de pass. Israel geeft de bal voor. Waser rent richting de bal. Waser draait met de bal, schiet en ... Torjman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

18e minuut.
Jobe passt de bal met de wreef. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke geeft een hoge lob. Israel rent richting de bal. Israel schiet op doel. Torjman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - Bney Sharmit 0:2

20e minuut.
Jobe probeert naar een medespeler te passen. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel passt de bal zonder na te denken. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke speelt de bal door. Israel rent richting de bal. Israel draait met de bal, schiet en ... Torjman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - Bney Sharmit 0:3

22e minuut.
Abramov met een sublieme pass. Klungelig pakt Tal de bal. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel haalt uit met een fantastische trap. Ravizada probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - Bney Sharmit 0:4

26e minuut.
Keissi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vervaecke met een snelle inworp. Daar is Stelmac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelmac geeft de bal voor. Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Israel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Israel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Sade is nu in balbezit. Hatuka onderschept slim de pass. Hatuka speelt de bal door. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blanco madrid 84%, Bney Sharmit 16%.
blanco madrid - Bney Sharmit 0:4

55e minuut.
Israel passt de bal zonder na te denken. Waser is nu in balbezit. Jobe rent richting de bal. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Iżmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iżmanowski geeft de bal voor. Degani rent richting de bal. Israel onderschept slim de pass. Israel geeft een hoge lob. Torjman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waser rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blanco madrid - Bney Sharmit 0:5

62e minuut.
Israel speelt de bal door. Hatuka heeft problemen om de bal te vangen. Hatuka geeft een lange en hoge pass. Waser is nu in balbezit. Waser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Avihaiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Avihaiel begaat een overtreding. Avihaiel krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Vervaecke onderschept slim de pass. Vervaecke geeft een hoge lob. Waser rent richting de bal. Waser haalt uit met een fantastische trap. Torjman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Revivo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hatuka. Revivo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Revivo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ratzabi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Stelmac ... Strafschop! Stelmac krijgt een gele kaart. Ratzabi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abramov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Vervaecke verovert de bal door een tackle van achteren. Vervaecke geeft de bal voor. Keissi controleert de bal met de borst. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser haalt uit met een fantastische trap. Torjman bokst de bal weg.

73e minuut.
Ratzabi onderschept slim de pass. Stelmac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmac geeft een lange en hoge pass. Israel rent richting de bal. Israel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blanco madrid 51%, Bney Sharmit 49%.
blanco madrid - Bney Sharmit 0:5