Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Shuflers FCBJ
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 41.6
weak Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Milo onderschept slim de pass. Halika onderschept slim de pass. Halika speelt de bal door. Shavit rent richting de bal. Shavit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo geeft de bal voor. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Ashkar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sandor probeert de bal met de borst te controleren. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk haalt uit met een fantastische trap. Zvieli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - FCBJ 0:1

9e minuut.
Halika passt de bal in één keer door. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourdouillie geeft een hoge lob. Walendziuk probeert de bal met de borst te controleren. Walendziuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - FCBJ 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Milo de bal. Shavit is nu in balbezit. Walendziuk maakt een afschuwelijke overtreding. Shavit raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Leblond passt de bal in één keer door. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan speelt de bal door. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Halika heeft problemen om de bal te vangen. Shavit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halika raakt geblesseerd tijdens het duel. Halika zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ashkar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Walendziuk de bal onder controle te krijgen. Walendziuk schiet op doel. Zvieli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Zvieli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - FCBJ 0:3

19e minuut.
Ashkar heeft problemen om de bal te vangen. Ashkar kopt de bal weg. Ishtoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishtoyan passt de bal zonder na te denken. Portillo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Halika passt de bal met de wreef. Ishtoyan speelt de bal door. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak draait met de bal, schiet en ... Ashkar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gorgan neemt de hoekschop. Ishtoyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Leblond probeert naar een medespeler te passen. Gorgan rent richting de bal. Gorgan speelt de bal door. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pielesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - FCBJ 0:4

33e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Walendziuk de bal. Walendziuk passt de bal zonder na te denken. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak schiet op doel. Zvieli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - FCBJ 0:5

34e minuut.
Klungelig pakt Tal de bal. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk probeert naar een medespeler te passen. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tal rent richting de bal. Walendziuk onderschept slim de pass. Walendziuk met een sublieme pass. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Galluccio rent richting de bal. Galluccio geeft een hoge lob. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - FCBJ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shuflers 77%, FCBJ 23%.
The Shuflers - FCBJ 0:6

63e minuut.
Halika passt de bal in één keer door. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandor. Sandor krijgt een gele kaart. Gorgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ourdouillie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ashkar heeft problemen om de bal te vangen. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pielesiak heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Portillo passt de bal in één keer door. Ishtoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishtoyan passt de bal zonder na te denken. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zvieli trapt de bal weg van het doel. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo speelt de bal door. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ashkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashkar geeft de bal voor. Pielesiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Galluccio verovert de bal door een tackle van achteren. Ishtoyan rent richting de bal. Ishtoyan speelt de bal door. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Shuflers - FCBJ 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Shuflers 77%, FCBJ 23%.
The Shuflers - FCBJ 0:7