Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:27
  • Bekerwedstrijd: State Cup
  • Stadion: Matan FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3096
Matan FC www.zion11.com
Normal Tactiek DMF up
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 46
slecht Schieten formidabel
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Balboa passt de bal zonder na te denken. Zwitty rent richting de bal. Ron onderschept slim de pass. Ron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:1

9e minuut.
Sassi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ron met de inworp. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Balboa rent richting de bal. Shirazi met een sublieme pass. Gilat heeft problemen om de bal te vangen. Ron is nu in balbezit. Ron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:2

17e minuut.
Sassi geeft een hoge lob. Inworp. Ron met een snelle inworp. Baldwin rent richting de bal. Baldwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Baldwin de bal. Baldwin passt de bal met de wreef. Ron is nu in balbezit. Ron schiet op doel. Avraham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:4

25e minuut.
Balboa rent richting de bal. Ben Ezra is nu in balbezit. Balboa onderschept slim de pass. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:5

26e minuut.
Edree probeert naar een medespeler te passen. Chen heeft problemen om de bal te vangen. Ron is nu in balbezit. Ron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balboa is nu in balbezit. Balboa haalt uit met een fantastische trap. Avraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Ron de bal. Ron passt de bal in één keer door. Brysiak met een sublieme pass. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Baldwin de bal onder controle te krijgen. Rehuven bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Brysiak rent richting de bal. Brysiak passt de bal in één keer door. Baldwin speelt de bal door. Ron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matan FC 77%, www.zion11.com 23%.
Matan FC - www.zion11.com 0:5

46e minuut.
Vén komt het veld opgelopen. Piacentino komt het veld opgelopen. Ben Yousef komt het veld opgelopen. Levit komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Piacentino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Yousef rent richting de bal. Ben Yousef passt de bal in één keer door. Ron is nu in balbezit. Ron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Piacentino met een sublieme pass. Ron heeft problemen om de bal te vangen. Ben Yousef rent richting de bal. Ben Yousef draait met de bal, schiet en ... Avraham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:6

50e minuut.
Rehuven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piacentino rent richting de bal. Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Yousef heeft problemen om de bal te vangen. Ben Yousef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Levit is nu in balbezit. Levit geeft een lange en hoge pass. Ron rent richting de bal. Ron draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:7

53e minuut.
Ben Ezra is nu in balbezit. Ben Yousef onderschept slim de pass. Shirazi rent richting de bal. Piacentino verovert de bal door een tackle van achteren. Piacentino haalt uit met een fantastische trap. Avraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:8

55e minuut.
Lossman geeft een lange en hoge pass. Teper kopt de bal weg. Ben Yousef heeft problemen om de bal te vangen. Ben Yousef schiet op doel. Na een snelle pass probeert Shirazi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ron neemt de hoekschop. Vén kopt de bal weg. Piacentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacentino draait met de bal, schiet en ... Avraham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:9

57e minuut.
Chen met een sublieme pass. Edree heeft problemen om de bal te vangen. Piacentino verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Yousef rent richting de bal. Ben Yousef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:10

58e minuut.
Edree speelt de bal door. Klungelig pakt Chen de bal. Ben Yousef onderschept slim de pass. Ben Yousef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Avraham speelt de bal door. Levit kopt de bal weg. Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacentino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:11

65e minuut.
Gilat rent richting de bal. Ben Yousef onderschept slim de pass. Ben Yousef probeert naar een medespeler te passen. Piacentino rent richting de bal. Piacentino haalt uit met een fantastische trap. Avraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piacentino controleert de bal met de borst. Piacentino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:12

67e minuut.
Ben Yousef is nu in balbezit. Sassi rent richting de bal. Ben Yousef onderschept slim de pass. Ben Yousef schiet op doel. Avraham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:13

72e minuut.
Vén rent richting de bal. Vén geeft de bal voor. Zwitty kan de bal niet met de borst controleren. Ron rent richting de bal. Ron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Avraham trapt de bal weg. Posada kopt de bal weg. Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Yousef draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Piacentino is nu in balbezit. Piacentino geeft een hoge lob. Teper probeert de bal aan de voet te houden. Ron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ben Ezra rent richting de bal. Ben Yousef onderschept slim de pass. Ben Yousef met een sublieme pass. Ron rent richting de bal. Ron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:14

79e minuut.
Ron is nu in balbezit. Ron geeft een hoge lob. Daar is Teper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piacentino is nu in balbezit. Piacentino draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sassi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levit met een snelle inworp. Ron rent richting de bal. Ron haalt uit met een fantastische trap. Avraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piacentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacentino schiet op doel. Avraham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:15

86e minuut.
Shirazi onderschept slim de pass. Shirazi geeft een hoge lob. Levit speelt de bal door. Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Yousef haalt uit met een fantastische trap. Avraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ron neemt de hoekschop. Klungelig pakt Piacentino de bal. Piacentino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:16

89e minuut.
Gilat passt de bal met de wreef. Inworp. Lossman met een snelle inworp. Ron rent richting de bal. Ron haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:17

90e minuut.
Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Yousef speelt de bal door. Piacentino rent richting de bal. Piacentino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - www.zion11.com 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matan FC 88%, www.zion11.com 12%.
Matan FC - www.zion11.com 0:18