Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man O War simon strikers
Normal Tactiek 451new
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 53.8
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Peleg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uviděl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Katz rent richting de bal. Katz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Uviděl speelt de bal door. Katz is nu in balbezit. Katz passt de bal zonder na te denken. Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Ilundáin speelt de bal door. Putrycz met een sublieme pass. Xanbabayev met een sublieme pass. Katz is nu in balbezit. Katz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Hamada passt de bal met de wreef. Uviděl probeert naar een medespeler te passen. Xanbabayev met een sublieme pass. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pelach rent richting de bal. Hamada onderschept slim de pass. Hamada passt de bal zonder na te denken. Katz is nu in balbezit. Katz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hasan met een harde bal richting middenveld. Xanbabayev kopt de bal weg. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nimny de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - simon strikers 0:1

15e minuut.
Ilundáin speelt de bal door. Uviděl met een sublieme pass. Katz is nu in balbezit. Katz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ilundáin passt de bal zonder na te denken. Uviděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviděl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Katz de bal. Katz haalt uit met een fantastische trap. Hasan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - simon strikers 0:2

19e minuut.
Janach met een sublieme pass. Klungelig pakt Sharon de bal. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz geeft een lange en hoge pass. Nimny kopt de bal weg. Hasan bokst de bal weg. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - simon strikers 0:3

21e minuut.
Hasan met een harde bal richting middenveld. Xanbabayev kopt de bal weg. Mosinzon probeert de bal met de borst te controleren. Katz is nu in balbezit. Katz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - simon strikers 0:4

24e minuut.
Nimny probeert naar een medespeler te passen. Pelach heeft problemen om de bal te vangen. Xanbabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Xanbabayev geeft een lange en hoge pass. Katz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Hasan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hasan probeert naar een medespeler te passen. Uviděl kopt de bal weg. Katz is nu in balbezit. Katz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Xanbabayev de bal. Xanbabayev passt de bal in één keer door. Daar is Katz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katz draait met de bal, schiet en ... Mosinzon probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ilundáin speelt de bal door. Uviděl is nu in balbezit. Uviděl speelt de bal door. Katz heeft problemen om de bal te vangen. Katz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Uviděl kopt de bal weg. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev passt de bal zonder na te denken. Katz rent richting de bal. Katz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Hamada met een snelle inworp. Putrycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Putrycz geeft de bal voor. Klungelig pakt Katz de bal. Katz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - simon strikers 0:5

40e minuut.
Israelshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamada onderschept slim de pass. Hamada met een sublieme pass. Putrycz heeft problemen om de bal te vangen. Putrycz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hamada geeft een hoge lob. Peleg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilundáin kopt de bal weg. Daar is Katz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man O War 87%, simon strikers 13%.
Man O War - simon strikers 0:5

47e minuut.
Putrycz passt de bal zonder na te denken. Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev geeft een lange en hoge pass. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - simon strikers 0:6

48e minuut.
Israelshvili is nu in balbezit. Israelshvili geeft de bal voor. Inworp. Hamada met een snelle inworp. Putrycz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Xanbabayev speelt de bal door. Daar is Uviděl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uviděl geeft een lange en hoge pass. Katz rent richting de bal. Katz draait met de bal, schiet en ... Hasan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nimny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev speelt de bal door. Katz is nu in balbezit. Katz draait met de bal, schiet en ... Hasan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - simon strikers 0:7

61e minuut.
Ilundáin met een sublieme pass. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev probeert naar een medespeler te passen. Katz is nu in balbezit. Katz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hasan trapt de bal weg van het doel. Putrycz kopt de bal weg. Israelshvili met een sublieme pass. Hamada is nu in balbezit. Hamada geeft de bal voor. Hasan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Putrycz passt de bal zonder na te denken. Israelshvili probeert naar een medespeler te passen. Elkobi met een sublieme pass. Katz is nu in balbezit. Katz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Putrycz speelt de bal door. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mosinzon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - simon strikers 0:8

67e minuut.
Daar is Sharon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharon passt de bal met de wreef. Israelshvili is nu in balbezit. Katz verovert de bal door een tackle van achteren. Katz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - simon strikers 0:9

70e minuut.
Uviděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviděl passt de bal met de wreef. Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev geeft een lange en hoge pass. Katz rent richting de bal. Paal! Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - simon strikers 0:10

71e minuut.
Sharon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Janach de bal. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Uviděl rent richting de bal. Uviděl passt de bal in één keer door. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz draait met de bal, schiet en ... Hasan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Xanbabayev de bal. Xanbabayev geeft de bal voor. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz draait met de bal, schiet en ... Hasan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Katz probeert naar een medespeler te passen. Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz rent richting de bal. Katz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man O War - simon strikers 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man O War 70%, simon strikers 30%.
Man O War - simon strikers 0:11