Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Orekhovo-Zuevo The.Beatles
Normal Tactiek DCenter
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 40.6
slecht Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


14e minuut.
Barochian speelt de bal door. Daar is Shwarzman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taube probeert naar een medespeler te passen. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Orekhovo-Zuevo - The.Beatles 0:1

17e minuut.
Shitrit geeft de bal voor. Vilner kopt de bal weg. Ros met een sublieme pass. Arad rent richting de bal. Arad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube probeert naar een medespeler te passen. Keinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan schiet op doel. Barochian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega met een sublieme pass. Shekel speelt de bal door. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Yhnin de bal. Taube bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube met een sublieme pass. Keinan is nu in balbezit. Keinan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Pesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basson rent richting de bal. Basson geeft de bal voor. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Orekhovo-Zuevo - The.Beatles 0:2

35e minuut.
Hodida geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ros met de inworp. Arad geeft een hoge lob. Barochian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Holta geeft een lange en hoge pass. Ros rent richting de bal. Keinan is nu in balbezit. Keinan draait met de bal, schiet en ... Shitrit probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Holta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wagner komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Shitrit trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arad rent richting de bal. Arad geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tzemach geeft een hoge lob. Inworp. Shekel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Yhnin de bal. Yhnin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Shitrit rent richting de bal. Keinan onderschept slim de pass. Keinan speelt de bal door. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Orekhovo-Zuevo 73%, The.Beatles 27%.
Hapoel Orekhovo-Zuevo - The.Beatles 0:2

48e minuut.
Shwarzman kopt de bal weg. Tzemach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wagner probeert naar een medespeler te passen. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Tega is nu in balbezit. Ros rent richting de bal. Ros speelt de bal door. Keinan rent richting de bal. Keinan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wagner speelt de bal door. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube rent richting de bal. Taube schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Orekhovo-Zuevo - The.Beatles 0:3

58e minuut.
Abarbnel is nu in balbezit. Taube is nu in balbezit. Taube passt de bal met de wreef. Keinan rent richting de bal. Keinan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel passt de bal met de wreef. Keinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan draait met de bal, schiet en ... Barochian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Orekhovo-Zuevo - The.Beatles 0:4

62e minuut.
Ros probeert naar een medespeler te passen. Taube probeert naar een medespeler te passen. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... Hodida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taube is nu in balbezit. Taube schiet op doel. Barochian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Orekhovo-Zuevo - The.Beatles 0:5

67e minuut.
Shwarzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube verovert de bal door een tackle van achteren. Taube passt de bal met de wreef. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Abarbnel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taube rent richting de bal. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. Barochian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Orekhovo-Zuevo - The.Beatles 0:6

80e minuut.
Keinan onderschept slim de pass. Tega verovert de bal door een tackle van achteren. Tega probeert naar een medespeler te passen. Taube bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube haalt uit met een fantastische trap. Barochian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Shwarzman rent richting de bal. Shwarzman passt de bal zonder na te denken. Ros speelt de bal door. Keinan is nu in balbezit. Keinan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ros passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Shitrit de bal. Azarya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros onderschept slim de pass. Ros geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Orekhovo-Zuevo - The.Beatles 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Orekhovo-Zuevo 63%, The.Beatles 37%.
Hapoel Orekhovo-Zuevo - The.Beatles 0:7