Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Yanshufim g.h
Normal Tactiek Van Hal
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 59.6
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Kuluberdiev speelt de bal door. Munn heeft problemen om de bal te vangen. Munn passt de bal met de wreef. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Viehweg de bal onder controle te krijgen. Munn is nu in balbezit. Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Nahari trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Ilouk de bal. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Nahari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Forsher is nu in balbezit. Kuluberdiev onderschept slim de pass. Kuluberdiev probeert naar een medespeler te passen. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tafta geeft een lange en hoge pass. Mora Sánchez geeft de bal voor. Kotowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Munn de bal. Munn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kuluberdiev geeft de bal voor. Binyamin kopt de bal weg. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev geeft een lange en hoge pass. Rico Soto springt en kopt de bal. Nahari bokst de bal weg.

17e minuut.
Inworp. Abächerli met een snelle inworp. Colombrini rent richting de bal. Colombrini geeft een hoge lob. Munn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:1

21e minuut.
Tafta rent richting de bal. Munn verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:2

24e minuut.
Mora Sánchez passt de bal met de wreef. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev met een sublieme pass. Munn is nu in balbezit. Munn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:3

28e minuut.
Viehweg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Munn de bal. Forsher bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn verovert de bal door een tackle van achteren. Munn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Viehweg passt de bal zonder na te denken. Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Forsher is nu in balbezit. Munn onderschept slim de pass. Munn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:4

31e minuut.
Colombrini rent richting de bal. Colombrini speelt de bal door. Munn is nu in balbezit. Munn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:5

31e minuut.
Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahi passt de bal in één keer door. Binyamin met een sublieme pass. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto schiet op doel. Nahari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Binyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Binyamin geeft een lange en hoge pass. Abächerli kopt de bal weg. Daar is Rico Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nahari trapt de bal weg van het doel. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałek probeert naar een medespeler te passen. Kuluberdiev met een sublieme pass. Munn rent richting de bal. Munn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kotowski rent richting de bal. Kotowski passt de bal in één keer door. Kuluberdiev met een sublieme pass. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Colombrini rent richting de bal. Colombrini passt de bal in één keer door. Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Colombrini met een sublieme pass. Abächerli speelt de bal door. Viehweg geeft de bal voor. Munn maakt een snoekduik en kopt de bal. Nahari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yanshufim 85%, g.h 15%.
Maccabi Yanshufim - g.h 0:6

46e minuut.
Ilouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Munn is nu in balbezit. Munn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev passt de bal met de wreef. Munn rent richting de bal. Munn haalt uit met een fantastische trap. Nahari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:7

50e minuut.
Munn passt de bal zonder na te denken. Kuluberdiev is nu in balbezit. Kuluberdiev geeft een lange en hoge pass. Rico Soto heeft problemen om de bal te vangen. Luzon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:8

52e minuut.
Rif onderschept slim de pass. Rif probeert naar een medespeler te passen. Tapra is nu in balbezit. Rico Soto onderschept slim de pass. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:9

55e minuut.
Colombrini onderschept slim de pass. Colombrini probeert naar een medespeler te passen. Viehweg speelt de bal door. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:10

56e minuut.
Munn verovert de bal door een tackle van achteren. Munn geeft een hoge lob. Binyamin kopt de bal weg. Kuluberdiev geeft de bal voor. Rico Soto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuluberdiev de bal. Kuluberdiev passt de bal met de wreef. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munn is nu in balbezit. Munn schiet op doel. Nahari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Tapra de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abächerli neemt de hoekschop. Munn maakt een snoekduik en kopt de bal. Nahari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Rico Soto is nu in balbezit. Binyamin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rico Soto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kotowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:11

60e minuut.
Kotowski speelt de bal door. Colombrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrini passt de bal zonder na te denken. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto schiet op doel. Nahari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto passt de bal met de wreef. Munn heeft problemen om de bal te vangen. Munn draait met de bal, schiet en ... Nahari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Munn de bal. Munn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

65e minuut.
Kotowski geeft een lange en hoge pass. Nahari probeert naar een medespeler te passen. Kuluberdiev kopt de bal weg. Klungelig pakt Munn de bal. Munn geeft een lange en hoge pass. Nahari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:12

69e minuut.
Kotowski rent richting de bal. Kotowski heeft problemen om de bal te vangen. Kotowski passt de bal met de wreef. Munn is nu in balbezit. Munn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:13

70e minuut.
Ilouk passt de bal zonder na te denken. Luzon is nu in balbezit. Rico Soto onderschept slim de pass. Munn rent richting de bal. Munn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Viehweg met een sublieme pass. Kuluberdiev is nu in balbezit. Kuluberdiev met een sublieme pass. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Colombrini speelt de bal door. Luzon heeft problemen om de bal te vangen. Munn rent richting de bal. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abächerli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nahari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Munn krijgt zijn hoofd ertegen. Nahari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:14

77e minuut.
Kuluberdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuluberdiev passt de bal in één keer door. Binyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Munn de bal. Munn speelt de bal door. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Nahari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:15

80e minuut.
Munn probeert naar een medespeler te passen. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kuluberdiev kopt de bal weg. Munn rent richting de bal. Munn passt de bal met de wreef. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:16

84e minuut.
Mora Sánchez geeft de bal voor. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Binyamin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Binyamin krijgt een gele kaart. Rico Soto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Binyamin geeft de bal voor. Rico Soto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tafta de bal. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn haalt uit met een fantastische trap. Nahari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:17

86e minuut.
Munn heeft problemen om de bal te vangen. Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski passt de bal in één keer door. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Munn kopt de bal weg. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev geeft een hoge lob. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yanshufim - g.h 0:18

89e minuut.
Malahi probeert naar een medespeler te passen. Ilouk is nu in balbezit. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yanshufim 91%, g.h 9%.
Maccabi Yanshufim - g.h 0:18