Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
אלופי אור עקיבא MC.8yellow
Normal Tactiek 442vנוער
51% Balbezit 49%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 38.6
weak Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Soher bereikt de bal nog maar net als eerste. Soher geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melumad met de inworp. Młot geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárcena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:1

7e minuut.
Młot geeft een lange en hoge pass. Gavrieli heeft problemen om de bal te vangen. Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Köçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Köçkün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:2

8e minuut.
Młot met een snelle inworp. Klungelig pakt Ragožis de bal. Ragožis met een sublieme pass. Köçkün rent richting de bal. Köçkün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Soher bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodziński onderschept slim de pass. Młot met een sublieme pass. Köçkün is nu in balbezit. Köçkün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Młot de bal. Młot geeft een lange en hoge pass. Bárcena rent richting de bal. Köçkün kan de bal niet met de borst controleren. Köçkün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:3

18e minuut.
Kadosh rent richting de bal. Ragožis probeert naar een medespeler te passen. Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárcena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:4

23e minuut.
Gavrieli is nu in balbezit. Bárcena onderschept slim de pass. Bárcena passt de bal in één keer door. Zokol is nu in balbezit. Zokol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:5

33e minuut.
Bárcena rent richting de bal. Bárcena passt de bal met de wreef. Köçkün is nu in balbezit. Köçkün draait met de bal, schiet en ... Azarya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hutchinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchinson geeft de bal voor. Köçkün kopt de bal weg. Bárcena is nu in balbezit. Bárcena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:6

35e minuut.
Shayo passt de bal in één keer door. Israely is nu in balbezit. Köçkün begaat een overtreding. Köçkün krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Zokol passt de bal met de wreef. Shukron is nu in balbezit. Bárcena onderschept slim de pass. Bárcena haalt uit met een fantastische trap. Azarya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:7

44e minuut.
Łobodziński geeft de bal voor. Klungelig pakt Köçkün de bal. Bárcena is nu in balbezit. Bárcena haalt uit met een fantastische trap. Azarya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: אלופי אור עקיבא 72%, MC.8yellow 28%.
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:8

51e minuut.
Shukron geeft een hoge lob. Inworp. Młot met een snelle inworp. Ragožis rent richting de bal. Ragožis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Roman heeft problemen om de bal te vangen. Roman passt de bal zonder na te denken. Melumad geeft een hoge lob. Zokol kopt de bal weg. Köçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Köçkün is nu in balbezit. Köçkün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:9

61e minuut.
Łobodziński met de inworp. Ragožis rent richting de bal. Ragožis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zokol de bal. Zokol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Azarya met een harde bal richting middenveld. Brumer rent richting de bal. Met opzet legt Łobodziński zijn tegenspeler op de grond. Łobodziński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Młot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zokol is nu in balbezit. Zokol met een sublieme pass. Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárcena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:10

69e minuut.
Ragožis rent richting de bal. Ragožis passt de bal in één keer door. Zokol rent richting de bal. Zokol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:11

76e minuut.
Ragožis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragožis speelt de bal door. Köçkün rent richting de bal. Bárcena is nu in balbezit. Bárcena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:12

80e minuut.
Klungelig pakt Młot de bal. Młot speelt de bal door. Zokol rent richting de bal. Bárcena is nu in balbezit. Bárcena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Köçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Köçkün draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:13

82e minuut.
Zokol onderschept slim de pass. Bárcena is nu in balbezit. Soher met een sublieme pass. Bárcena rent richting de bal. Bárcena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bárcena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrieli is nu in balbezit. Bárcena maakt een afschuwelijke overtreding. Bárcena krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: אלופי אור עקיבא 76%, MC.8yellow 24%.
אלופי אור עקיבא - MC.8yellow 0:13