Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi Yaffo X Factor F.C
Normal Tactiek 442 high
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Fantoni rent richting de bal. Shriber rent richting de bal. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni schiet op doel. Kisos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Shriber de bal. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:1

5e minuut.
Alberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzuriel onderschept slim de pass. Tzuriel probeert naar een medespeler te passen. Fantoni rent richting de bal. Fantoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:2

6e minuut.
Kisos trapt de bal weg. Hasan controleert de bal met de borst. Geva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geva krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Amariei probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Tzuriel de bal onder controle te krijgen. Tzuriel met een sublieme pass. Shriber is nu in balbezit. Shriber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rychman kopt de bal weg. Karik rent richting de bal. Tzuriel met een sublieme pass. Shriber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kenda met een snelle inworp. Tzuriel geeft de bal voor. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni draait met de bal, schiet en ... Kisos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:3

13e minuut.
Karik met een sublieme pass. Tzuriel probeert naar een medespeler te passen. Madosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriber is nu in balbezit. Shriber haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Zvieli rent richting de bal. Zvieli geeft de bal voor. Inworp. Kenda met de inworp. Shriber geeft de bal voor. Kisos bokst de bal weg. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:4

16e minuut.
Spongin heeft problemen om de bal te vangen. Kenda onderschept slim de pass. Kenda speelt de bal door. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni schiet op doel. Kisos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shriber maakt een snoekduik en kopt de bal. Kisos speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenda met de inworp. Tzuriel geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:5

19e minuut.
Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda speelt de bal door. Rychman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:6

22e minuut.
Keissi rent richting de bal. Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Karik speelt de bal door. Shriber is nu in balbezit. Shriber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tzuriel geeft een hoge lob. Madosh kopt de bal weg. Karik met een sublieme pass. Klungelig pakt Shriber de bal. Shriber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Geva kopt de bal weg. Daar is Alberman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzuriel speelt de bal door. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kisos trapt de bal weg van het doel. Daar is Gilat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei kopt de bal weg. Klungelig pakt Fantoni de bal. Fantoni schiet op doel. Kisos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:7

38e minuut.
Laluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laluz geeft een hoge lob. Spongin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shriber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:8

39e minuut.
Daar is Danan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danan speelt de bal door. Zvieli rent richting de bal. Shriber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:9

41e minuut.
Kenda kopt de bal weg. Karik is nu in balbezit. Fantoni is nu in balbezit. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tzuriel probeert naar een medespeler te passen. Fantoni rent richting de bal. Fantoni passt de bal in één keer door. Shriber rent richting de bal. Shriber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kenda heeft problemen om de bal te vangen. Hasan probeert naar een medespeler te passen. Tzuriel probeert naar een medespeler te passen. Shriber is nu in balbezit. Shriber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kisos trapt de bal weg. Karik kopt de bal weg. Shriber rent richting de bal. Shriber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yaffo 80%, X Factor F.C 20%.
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:9

56e minuut.
Shriber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zvieli de bal. Zvieli kopt de bal weg. Kenda rent richting de bal. Kenda geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:10

59e minuut.
Kenda met een sublieme pass. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni met een sublieme pass. Shriber heeft problemen om de bal te vangen. Shriber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei geeft de bal voor. Zvieli heeft problemen om de bal te vangen. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:11

65e minuut.
Amariei probeert naar een medespeler te passen. Tzuriel heeft problemen om de bal te vangen. Tzuriel met een sublieme pass. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:12

67e minuut.
Tzuriel verovert de bal door een tackle van achteren. Tzuriel geeft een hoge lob. Shriber is nu in balbezit. Shriber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:13

68e minuut.
Tzuriel is nu in balbezit. Fantoni is nu in balbezit. Tzuriel rent richting de bal. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karik zal de hoekschop nemen. Shriber krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

72e minuut.
Madosh onderschept slim de pass. Tzuriel is nu in balbezit. Shriber rent richting de bal. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:14

74e minuut.
Amariei passt de bal met de wreef. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel passt de bal zonder na te denken. Daar is Shriber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shriber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:15

75e minuut.
Shriber passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karik de bal. Karik met een sublieme pass. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:16

78e minuut.
Keissi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rousseff neemt vlug de vrije trap. Fantoni kopt de bal weg. Shriber rent richting de bal. Shriber draait met de bal, schiet en ... Kisos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fantoni de bal. Fantoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Geva geeft een hoge lob. Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda geeft de bal voor. Fantoni rent richting de bal. Fantoni draait met de bal, schiet en ... Kisos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Shriber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shriber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:17

86e minuut.
Amariei passt de bal zonder na te denken. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel passt de bal zonder na te denken. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

90e minuut.
Geva met een sublieme pass. Tzuriel controleert de bal met de borst. Tzuriel geeft een lange en hoge pass. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi Yaffo 74%, X Factor F.C 26%.
Maccabi Yaffo - X Factor F.C 0:18