Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:27
  • Bekerwedstrijd: State Cup
  • Stadion: bw9 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
bw9 Netanya warriors
Normal Tactiek 4332605
44% Balbezit 56%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 48.9
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Ayzenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayzenberg speelt de bal door. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Ben Zakai is nu in balbezit. Laban is nu in balbezit. Laban probeert naar een medespeler te passen. Ghinescu probeert de bal met de borst te controleren. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Deroo rent richting de bal. Deroo passt de bal zonder na te denken. Laban is nu in balbezit. Laban geeft een hoge lob. Ghinescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:1

6e minuut.
Salama verovert de bal door een tackle van achteren. Salama speelt de bal door. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Mishaelov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Salama rent richting de bal. Salama geeft de bal voor. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Zakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Zakai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:2

8e minuut.
Inworp. Horník met de inworp. Salama rent richting de bal. Salama geeft de bal voor. Ben Zakai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:3

12e minuut.
Haza geeft een lange en hoge pass. Salama rent richting de bal. Salama passt de bal in één keer door. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Laban met de inworp. Korman rent richting de bal. Korman passt de bal met de wreef. Akale is nu in balbezit. Akale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Deroo de bal. Blastra rent richting de bal. Deroo verovert de bal door een tackle van achteren. Deroo geeft een lange en hoge pass. Ghinescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strul trapt de bal weg van het doel. Laban kopt de bal weg. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Korman rent richting de bal. Akale rent richting de bal. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Strul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:4

20e minuut.
Salama heeft problemen om de bal te vangen. Salama met een sublieme pass. Klungelig pakt Ben Zakai de bal. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ben Zakai is nu in balbezit. Ben Zakai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zilbershtein rent richting de bal. Laban is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baracat. Baracat krijgt een gele kaart. Laban raakt geblesseerd tijdens het duel. Deroo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ghinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Strul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:5

32e minuut.
Laban speelt de bal door. Akale rent richting de bal. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Mishaelov met een sublieme pass. Salama is nu in balbezit. Salama geeft de bal voor. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinescu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Korman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Laban de bal onder controle te krijgen. Laban met een sublieme pass. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:6

41e minuut.
Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azoulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu onderschept slim de pass. Ghinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:7

44e minuut.
Akale passt de bal in één keer door. Laban probeert naar een medespeler te passen. Ben Zakai is nu in balbezit. Ben Zakai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:8

45e minuut.
Inworp. Arel komt het veld opgelopen. Tikva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bw9 92%, Netanya warriors 8%.
bw9 - Netanya warriors 0:8

46e minuut.
Ben Zakai rent richting de bal. Haleli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korman. Korman krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Salama is nu in balbezit. Salama passt de bal met de wreef. Ben Zakai is nu in balbezit. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:9

52e minuut.
Abarbnel speelt de bal door. Laban is nu in balbezit. Laban met een sublieme pass. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Korman probeert naar een medespeler te passen. Ben Zakai rent richting de bal. Ben Zakai geeft de bal voor. Akale heeft problemen om de bal te vangen. Akale passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:10

57e minuut.
Strul met een harde bal richting middenveld. Horník rent richting de bal. Salama speelt de bal door. Arel rent richting de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap. Strul bokst de bal weg.

59e minuut.
Klungelig pakt Ben Zakai de bal. Laban is nu in balbezit. Laban speelt de bal door. Ben Zakai rent richting de bal. Ben Zakai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:11

62e minuut.
Salama is nu in balbezit. Salama met een sublieme pass. Arel is nu in balbezit. Arel schiet op doel. Strul probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Kaplan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korman is nu in balbezit. Korman geeft de bal voor. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:12

67e minuut.
Haleli geeft de bal voor. Daar is Skaribas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skaribas geeft een hoge lob. Salama geeft een lange en hoge pass. Arel krijgt zijn hoofd ertegen. Strul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Israel neemt vlug de vrije trap. Horník is nu in balbezit. Horník geeft een lange en hoge pass. Arel rent richting de bal. Arel draait met de bal, schiet en ... Strul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Daar is Akale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale is nu in balbezit. Arel rent richting de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:13

72e minuut.
Horník heeft problemen om de bal te vangen. Horník geeft de bal voor. Arel rent richting de bal. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale haalt uit met een fantastische trap. Strul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arel is nu in balbezit. Arel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:14

75e minuut.
Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama geeft een lange en hoge pass. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel haalt uit met een fantastische trap. Strul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:15

76e minuut.
Zilbershtein met een sublieme pass. Ayzenberg heeft problemen om de bal te vangen. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Salama passt de bal zonder na te denken. Ben Zakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Zakai probeert naar een medespeler te passen. Arel is nu in balbezit. Arel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:16

79e minuut.
Akale probeert de bal aan de voet te houden. Salama rent richting de bal. Salama geeft een lange en hoge pass. Arel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Israel trapt de bal weg van het doel. Salama kopt de bal weg. Arel is nu in balbezit. Akale rent richting de bal. Akale schiet op doel. Strul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arel is nu in balbezit. Arel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama geeft een lange en hoge pass. Arel is nu in balbezit. Akale is nu in balbezit. Akale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Korman bereikt de bal nog maar net als eerste. Korman passt de bal met de wreef. Arel rent richting de bal. Arel draait met de bal, schiet en ... Strul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:17

89e minuut.
Korman bereikt de bal nog maar net als eerste. Korman probeert naar een medespeler te passen. Salama rent richting de bal. Salama geeft de bal voor. Ben Zakai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Ben Zakai de bal. Akale is nu in balbezit. Akale passt de bal in één keer door. Daar is Arel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bw9 - Netanya warriors 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bw9 87%, Netanya warriors 13%.
bw9 - Netanya warriors 0:18