Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Egnatia AS Shqiponja
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


22e minuut.
Januzi geeft de bal voor. Pacolli kopt de bal weg. Tahiraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiraga draait met de bal, schiet en ... Hisari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tahiraga rent richting de bal. Jahollari rent richting de bal. Tahiraga rent richting de bal. Pacolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacolli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Egnatia - AS Shqiponja 1:0

34e minuut.
Zogjani speelt de bal door. Maxharraj rent richting de bal. Mazrreku begaat een overtreding. Mazrreku krijgt een gele kaart. Maxharraj raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Zogjani passt de bal in één keer door. Daar is Maxharraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazrreku bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxharraj onderschept slim de pass. Maxharraj draait met de bal, schiet en ... Hamza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Egnatia - AS Shqiponja 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Egnatia 57%, AS Shqiponja 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Egnatia - AS Shqiponja 1:1

82e minuut.
Çela trapt de bal weg. Zogjani kopt de bal weg. Kolgeci rent richting de bal. Maxharraj verovert de bal door een tackle van achteren. Maxharraj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mazrreku probeert naar een medespeler te passen. Pacolli is nu in balbezit. Kurizi begaat een overtreding. Kurizi krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bislimi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuna met een snelle inworp. Zogjani controleert de bal met de borst. Zogjani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Egnatia - AS Shqiponja 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Egnatia 57%, AS Shqiponja 43%.
KF Egnatia - AS Shqiponja 1:2