Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Vëllaznimi SK Mahalla
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kurtolli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rasha de bal onder controle te krijgen. Veliz is nu in balbezit. Jasharaj is nu in balbezit. Jasharaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Kurtolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loki. Loki krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Fakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Loki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonuzi is nu in balbezit. Loki onderschept slim de pass. Loki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Xhani met een sublieme pass. Jasharaj kopt de bal weg. Jonuzi heeft problemen om de bal te vangen. Veliz rent richting de bal. Veliz schiet op doel. Xhani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Veliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasharaj rent richting de bal. Veliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vëllaznimi - SK Mahalla 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Vëllaznimi 55%, SK Mahalla 45%.
AS Vëllaznimi - SK Mahalla 0:1

57e minuut.
Çoba bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Damo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Pula geeft een lange en hoge pass. Gjergji is nu in balbezit. Kurtolli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurtolli krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Daci geeft een lange en hoge pass. Ramadani kopt de bal weg. Kurtolli geeft een hoge lob. Veliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fakaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loki is nu in balbezit. Damo onderschept slim de pass. Damo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Vëllaznimi 47%, SK Mahalla 53%.
AS Vëllaznimi - SK Mahalla 0:1