Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Flamurtari FK Shkëndija
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Prapashtica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nerodimja met de inworp. Zotaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotaj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Miha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nerodimja met de inworp. Zotaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Xhani passt de bal zonder na te denken. Andreu rent richting de bal. Andreu probeert naar een medespeler te passen. Rraci bereikt de bal nog maar net als eerste. Rraci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Binaku maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Salihi rent richting de bal. Salihi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thaçi met de inworp. Krasniqi is nu in balbezit. Krasniqi haalt uit met een fantastische trap. Prošel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Prapashtica geeft de bal voor. Hajdini kopt de bal weg. Zotaj speelt de bal door. Daar is Prošel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prošel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Flamurtari 57%, FK Shkëndija 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Flamurtari - FK Shkëndija 0:0

47e minuut.
Andreu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ramovi de bal. Salihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihi schiet op doel. Binaku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Flamurtari - FK Shkëndija 1:0

51e minuut.
Zotaj is nu in balbezit. Zotaj probeert naar een medespeler te passen. Agjani is nu in balbezit. Prošel rent richting de bal. Prošel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Marashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Prošel is nu in balbezit. Miha verovert de bal door een tackle van achteren. Zotaj rent richting de bal. Prošel rent richting de bal. Prošel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dumani is nu in balbezit. Rraci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dumani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prapashtica bereikt de bal nog maar net als eerste. Prošel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prošel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rraci is nu in balbezit. Salihi rent richting de bal. Dumani is nu in balbezit. Salihi verovert de bal door een tackle van achteren. Salihi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Flamurtari - FK Shkëndija 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Flamurtari 53%, FK Shkëndija 47%.
SK Flamurtari - FK Shkëndija 2:0