Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotivaspoor IF Kukësi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Rushiti speelt de bal door. Boletini rent richting de bal. Boletini passt de bal in één keer door. Roscam is nu in balbezit. Roscam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotivaspoor - IF Kukësi 0:1

13e minuut.
Gacaferi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoxha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoxha passt de bal in één keer door. Pasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Duro verovert de bal door een tackle van achteren. Duro speelt de bal door. Pasha rent richting de bal. Hoxha is nu in balbezit. Hoxha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Boletini met een sublieme pass. Roscam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscam onderschept slim de pass. Roscam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Baliu geeft een hoge lob. Frashëri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri passt de bal zonder na te denken. Roscam is nu in balbezit. Roscam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotivaspoor 38%, IF Kukësi 62%.
Lokomotivaspoor - IF Kukësi 0:1

50e minuut.
Selimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoxha is nu in balbezit. Hoxha speelt de bal door. Pasha rent richting de bal. Pasha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lokomotivaspoor - IF Kukësi 1:1

56e minuut.
Zyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liko is nu in balbezit. Rizvanolli begaat een overtreding. Rizvanolli krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Selimi speelt de bal door. Frashëri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri geeft de bal voor. Roscam springt en kopt de bal. Xani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotivaspoor - IF Kukësi 1:2

66e minuut.
Baliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mislimi rent richting de bal. Mislimi geeft een lange en hoge pass. Daar is Rushiti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliu kopt de bal weg. Londo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Meksi speelt de bal door. Frashëri rent richting de bal. Frashëri speelt de bal door. Roscam bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pasha passt de bal met de wreef. Boletini met een sublieme pass. Duro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roscam verovert de bal door een tackle van achteren. Roscam haalt uit met een fantastische trap. Xani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotivaspoor 51%, IF Kukësi 49%.
Lokomotivaspoor - IF Kukësi 1:2