Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tomorri IF Minatori
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Skenderaj heeft problemen om de bal te vangen. Rragami speelt de bal door. Vulaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tomorri - IF Minatori 0:1

2e minuut.
Prošek probeert naar een medespeler te passen. Xhumba heeft problemen om de bal te vangen. Thomai rent richting de bal. Vulaj verovert de bal door een tackle van achteren. Vulaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kurti met een sublieme pass. Zogjani kopt de bal weg. Daar is Skenderaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami onderschept slim de pass. Rragami draait met de bal, schiet en ... Kurti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tomorri - IF Minatori 0:2

17e minuut.
Skenderaj speelt de bal door. Xhumba rent richting de bal. Xhumba passt de bal in één keer door. Prošek rent richting de bal. Prošek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tomorri - IF Minatori 1:2

18e minuut.
Prošek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marku komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Zogjani rent richting de bal. Zogjani probeert naar een medespeler te passen. Skenderaj rent richting de bal. Rragami onderschept slim de pass. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tomorri - IF Minatori 1:3

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teliti met een snelle inworp. Xhumba rent richting de bal. Xhumba passt de bal met de wreef. Skenderaj geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gjevori geeft een hoge lob. Teliti is nu in balbezit. Kelani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kelani krijgt een gele kaart. Teliti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Teliti kan niet meer verder spelen. Pashtriku komt het veld opgelopen. Xhumba zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Multael probeert naar een medespeler te passen. Xhumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhumba passt de bal zonder na te denken. Marku is nu in balbezit. Marku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tomorri 43%, IF Minatori 57%.
FK Tomorri - IF Minatori 1:3

63e minuut.
Zogjani is nu in balbezit. Xhumba verovert de bal door een tackle van achteren. Xhumba speelt de bal door. Marku is nu in balbezit. Marku haalt uit met een fantastische trap. Tare bokst de bal weg.

76e minuut.
Kelani geeft de bal voor. Rragami rent richting de bal. Skenderaj begaat een overtreding. Skenderaj krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurti trapt de bal weg. Pasha kopt de bal weg. Rragami is nu in balbezit. Rragami schiet op doel. Kurti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Multael passt de bal in één keer door. Gjevori is nu in balbezit. Gjevori met een sublieme pass. Marku heeft problemen om de bal te vangen. Marku schiet op doel. Tare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prizreni heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tomorri - IF Minatori 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tomorri 41%, IF Minatori 59%.
FK Tomorri - IF Minatori 2:3