Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK ILIRIA AC Partizani
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zhilagu met een sublieme pass. Daar is Hamzaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biçoku met een sublieme pass. Dushku rent richting de bal. Dushku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Biçoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Meidani verovert de bal door een tackle van achteren. Meidani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maliqi de bal. Maliqi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hamzaj geeft een hoge lob. Zhilagu is nu in balbezit. Grashtica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grashtica krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kaleci kopt de bal weg. Daar is Kupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meidani probeert naar een medespeler te passen. Maliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mahmudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudi speelt de bal door. Dushku bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushku draait met de bal, schiet en ... Esati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ILIRIA - AC Partizani 1:0

40e minuut.
Hamzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelaj onderschept slim de pass. Nelaj passt de bal met de wreef. Dushku rent richting de bal. Dushku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fetahu probeert naar een medespeler te passen. Kaleci probeert naar een medespeler te passen. Nelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushku bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ILIRIA 53%, AC Partizani 47%.
SK ILIRIA - AC Partizani 1:0

59e minuut.
Frani verovert de bal door een tackle van achteren. Frani geeft een hoge lob. Meidani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi is nu in balbezit. Maliqi schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Çelaj geeft een lange en hoge pass. Grazdani is nu in balbezit. Grazdani met een sublieme pass. Maliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Nelaj rent richting de bal. Nuhiu onderschept slim de pass. Nuhiu passt de bal in één keer door. Meidani bereikt de bal nog maar net als eerste. Meidani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Llambi is nu in balbezit. Llambi geeft een hoge lob. Meidani probeert naar een medespeler te passen. Maliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliqi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Batatina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grashtica met de inworp. Meidani bereikt de bal nog maar net als eerste. Meidani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Grashtica de bal. Kupi is nu in balbezit. Kupi met een sublieme pass. Meidani bereikt de bal nog maar net als eerste. Meidani geeft een hoge lob. Vllasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maliqi is nu in balbezit. Maliqi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK ILIRIA - AC Partizani 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ILIRIA 68%, AC Partizani 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK ILIRIA - AC Partizani 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Biçoku is nu in balbezit. Grazdani verovert de bal door een tackle van achteren. Grazdani speelt de bal door. Meidani is nu in balbezit. Meidani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK ILIRIA - AC Partizani 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ILIRIA 56%, AC Partizani 44%.
SK ILIRIA - AC Partizani 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK ILIRIA 56%, AC Partizani 44%.
SK ILIRIA - AC Partizani 1:2