Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Bylis FK Naftëtari
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Balilaj passt de bal in één keer door. Daar is Fana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balilaj speelt de bal door. Mala is nu in balbezit. Mala schiet op doel. Bejdaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mala rent richting de bal. Puka is nu in balbezit. Geci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geci krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hyseni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puka is nu in balbezit. Bellopoja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bellopoja krijgt een gele kaart. Puka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bejdaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Bylis - FK Naftëtari 1:0

27e minuut.
Dajti onderschept slim de pass. Dajti geeft een hoge lob. Hasanxhekaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Bylis 48%, FK Naftëtari 52%.
IS Bylis - FK Naftëtari 1:0

49e minuut.
Nexhipi met een snelle inworp. Hyseni heeft problemen om de bal te vangen. Hyseni geeft een hoge lob. Fana rent richting de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sahitaj verovert de bal door een tackle van achteren. Sahitaj geeft een lange en hoge pass. Gashi is nu in balbezit. Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bislimi geeft een hoge lob. Hyseni rent richting de bal. Sahitaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sahitaj krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Deda is nu in balbezit. Deda met een sublieme pass. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Deda kopt de bal weg. Dollani kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bislimi. Bislimi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Bylis 62%, FK Naftëtari 38%.
IS Bylis - FK Naftëtari 1:0