Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosova (P) Elbasani FC
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Çoba speelt de bal door. Sopi probeert naar een medespeler te passen. Gjikokaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojaxhiu rent richting de bal. Bojaxhiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova (P) - Elbasani FC 1:0

36e minuut.
Tafaj is nu in balbezit. Sopi onderschept slim de pass. Sopi passt de bal met de wreef. Gjikokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjikokaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zagreda is nu in balbezit. Inworp. Zagreda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rizvanolli is nu in balbezit. Rizvanolli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova (P) 28%, Elbasani FC 72%.
Kosova (P) - Elbasani FC 1:0

60e minuut.
Çoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvanolli onderschept slim de pass. Pllana rent richting de bal. Rizvanolli verovert de bal door een tackle van achteren. Rizvanolli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mahmudi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramabaja met de inworp. Hasanbegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanbegu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sopi passt de bal met de wreef. Bojaxhiu is nu in balbezit. Bojaxhiu passt de bal in één keer door. Gjikokaj rent richting de bal. Gjikokaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rizvanolli is nu in balbezit. Rizvanolli probeert naar een medespeler te passen. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini haalt uit met een fantastische trap. Sylka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova (P) 55%, Elbasani FC 45%.
Kosova (P) - Elbasani FC 1:0