Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF 28 Nëntori KF Dinamo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Hamzaj heeft problemen om de bal te vangen. Zelinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamzaj krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Krusha rent richting de bal. Krusha haalt uit met een fantastische trap. Zhileta kopt de bal weg. Klungelig pakt Juka de bal. Juka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kryemadhi kopt de bal weg. Koliçi heeft problemen om de bal te vangen. Maxhera rent richting de bal. Gami rent richting de bal. Gami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Juka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxhera onderschept slim de pass. Maxhera probeert naar een medespeler te passen. Maxhera bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxhera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF 28 Nëntori - KF Dinamo 0:1

45e minuut.
Bellopoja is nu in balbezit. Ramovi onderschept slim de pass. Ramovi probeert naar een medespeler te passen. Krusha is nu in balbezit. Krusha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF 28 Nëntori 48%, KF Dinamo 52%.
KF 28 Nëntori - KF Dinamo 0:1

46e minuut.
Molika speelt de bal door. Maxhera rent richting de bal. Maxhera passt de bal zonder na te denken. Gami rent richting de bal. Gami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Hamzaj geeft een hoge lob. Kryemadhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krusha rent richting de bal. Krusha schiet op doel. Kiço probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Merkaj trapt de bal weg van het doel. Hodaj kopt de bal weg. Maxhera rent richting de bal. Maxhera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Hodaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juka is nu in balbezit. Juka passt de bal in één keer door. Maxhera is nu in balbezit. Maxhera draait met de bal, schiet en ... Merkaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Koliçi onderschept slim de pass. Koliçi geeft de bal voor. Zhileta rent richting de bal. Krusha verovert de bal door een tackle van achteren. Krusha schiet op doel. Kiço probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF 28 Nëntori 46%, KF Dinamo 54%.
KF 28 Nëntori - KF Dinamo 0:1