Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Gramozi KF Burreli
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
average Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Pllana onderschept slim de pass. Pllana met een sublieme pass. Prela bereikt de bal nog maar net als eerste. Shima onderschept slim de pass. Shima haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bushi speelt de bal door. Daar is Arbnori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bixhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bixhaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Gramozi - KF Burreli 0:1

8e minuut.
Ukëimeri speelt de bal door. Arbnori is nu in balbezit. Arbnori passt de bal zonder na te denken. Shima bereikt de bal nog maar net als eerste. Shima draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Gramozi - KF Burreli 1:1

13e minuut.
Kukësi heeft problemen om de bal te vangen. Shima onderschept slim de pass. Ukëimeri rent richting de bal. Shima is nu in balbezit. Shima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Demaj geeft een lange en hoge pass. Osimi kopt de bal weg. Bixhaj probeert de bal aan de voet te houden. Nuhiu is nu in balbezit. Nuhiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Demaj speelt de bal door. Lulzimi met een sublieme pass. Pllana rent richting de bal. Bixhaj onderschept slim de pass. Bixhaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Paloka heeft problemen om de bal te vangen. Schaut met een sublieme pass. Shima rent richting de bal. Shima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Gramozi - KF Burreli 2:1

25e minuut.
Osimi onderschept slim de pass. Osimi speelt de bal door. Bixhaj is nu in balbezit. Bixhaj haalt uit met een fantastische trap. Schaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Gramozi - KF Burreli 2:2

33e minuut.
Demaj onderschept slim de pass. Demaj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paloka de bal. Bixhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bixhaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lulzimi is nu in balbezit. Lulzimi passt de bal in één keer door. Pllana bereikt de bal nog maar net als eerste. Osimi verovert de bal door een tackle van achteren. Osimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Gramozi 52%, KF Burreli 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Gramozi - KF Burreli 2:2

51e minuut.
Pllana rent richting de bal. Osimi onderschept slim de pass. Osimi passt de bal in één keer door. Nuhiu is nu in balbezit. Nuhiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Galimuna kopt de bal weg. Perko is nu in balbezit. Perko passt de bal in één keer door. Nuhiu rent richting de bal. Nuhiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Schaut trapt de bal weg. Daar is Ukëimeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osimi speelt de bal door. Bixhaj is nu in balbezit. Bixhaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Gramozi - KF Burreli 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Gramozi 62%, KF Burreli 38%.
KF Gramozi - KF Burreli 2:3