Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SkeLa IS Luftëtari
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Fani kan de bal niet met de borst controleren. Gjakova rent richting de bal. Fani begaat een overtreding. Fani krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Jakupi rent richting de bal. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bogdani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SkeLa - IS Luftëtari 0:1

21e minuut.
Rraci rent richting de bal. Gërmizaj verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia rent richting de bal. Haxhia geeft een hoge lob. Bogdani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rraci passt de bal zonder na te denken. Gjakova rent richting de bal. Perko is nu in balbezit. Byberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Byberi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SkeLa - IS Luftëtari 1:1

30e minuut.
Gjakova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupi verovert de bal door een tackle van achteren. Jakupi speelt de bal door. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SkeLa 52%, IS Luftëtari 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SkeLa - IS Luftëtari 1:1

47e minuut.
Maçi met de inworp. Jakupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupi passt de bal met de wreef. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko schiet op doel. Llubani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SkeLa - IS Luftëtari 2:1

58e minuut.
Lekaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fetiu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gjakova passt de bal zonder na te denken. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia passt de bal zonder na te denken. Bogdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gërmizaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërmizaj passt de bal zonder na te denken. Maçi rent richting de bal. Bogdani verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SkeLa - IS Luftëtari 2:2

76e minuut.
Selmanaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbnori verovert de bal door een tackle van achteren. Arbnori probeert naar een medespeler te passen. Byberi met een sublieme pass. Fani geeft de bal voor. Llubani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SkeLa 48%, IS Luftëtari 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SkeLa - IS Luftëtari 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Haxhia passt de bal met de wreef. Fetiu is nu in balbezit. Bogdani verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SkeLa - IS Luftëtari 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SkeLa 34%, IS Luftëtari 66%.
FC SkeLa - IS Luftëtari 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SkeLa 72%, IS Luftëtari 28%.
FC SkeLa - IS Luftëtari 2:3