Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Rilindja KS Gryka
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Emiri geeft een hoge lob. Skrapari probeert de bal met de borst te controleren. Malaj is nu in balbezit. Malaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fazliu passt de bal in één keer door. Ukëmema is nu in balbezit. Ukëmema geeft een hoge lob. Sako probeert de bal met de borst te controleren. Sako geeft de bal voor. Nallbani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kacaj rent richting de bal. Malaj verovert de bal door een tackle van achteren. Malaj schiet op doel. Nallbani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Pëllumbi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rilindja - KS Gryka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rilindja 63%, KS Gryka 37%.
AS Rilindja - KS Gryka 0:1

56e minuut.
Pëllumbi is nu in balbezit. Pëllumbi geeft een hoge lob. Inworp. Fazliu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ukëmema geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacaj geeft een lange en hoge pass. Ukëmema probeert de bal met de borst te controleren. Ukëmema schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Aliu verovert de bal door een tackle van achteren. Aliu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gjaferi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balilaj geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kacaj is nu in balbezit. Kacaj passt de bal in één keer door. Malaj rent richting de bal. Malaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rilindja - KS Gryka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rilindja 56%, KS Gryka 44%.
AS Rilindja - KS Gryka 0:2