Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF ADA AC Kukësi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


19e minuut.
Zotaj geeft een lange en hoge pass. Fana kopt de bal weg. Klungelig pakt Muslimi de bal. Shakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ukëmema met een sublieme pass. Mitrovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozhita onderschept slim de pass. Gozhita schiet op doel. Zoqishta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - AC Kukësi 0:1

29e minuut.
Çukani onderschept slim de pass. Ukëmema is nu in balbezit. Ukëmema met een sublieme pass. Gozhita is nu in balbezit. Gozhita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - AC Kukësi 0:2

44e minuut.
Kuqo geeft de bal voor. Çukani bereikt de bal nog maar net als eerste. Istogu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çukani neemt de hoekschop. Zoqishta bokst de bal weg. Klungelig pakt Gozhita de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - AC Kukësi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF ADA 56%, AC Kukësi 44%.
IF ADA - AC Kukësi 0:3

51e minuut.
Gurbardhi probeert naar een medespeler te passen. Shakaj is nu in balbezit. Kuqo is nu in balbezit. Shakaj onderschept slim de pass. Shakaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mitrovica is nu in balbezit. Çukani verovert de bal door een tackle van achteren. Istogu probeert naar een medespeler te passen. Çukani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - AC Kukësi 0:4

65e minuut.
Kuqo passt de bal in één keer door. Ukëmema heeft problemen om de bal te vangen. Skela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukëmema verovert de bal door een tackle van achteren. Ukëmema haalt uit met een fantastische trap. Zoqishta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Selmanaj probeert de bal met de borst te controleren. Fana is nu in balbezit. Selmanaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Selmanaj krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Fana raakt geblesseerd tijdens het duel. Fana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lushi de bal. Gozhita onderschept slim de pass. Gozhita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF ADA - AC Kukësi 0:5

82e minuut.
Demaqi passt de bal met de wreef. Ukëmema is nu in balbezit. Ukëmema probeert naar een medespeler te passen. Gozhita is nu in balbezit. Gozhita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF ADA 53%, AC Kukësi 47%.
IF ADA - AC Kukësi 0:5